TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Valkenburg

Over Valkenburg

Valkenburg is een Limburgse stad met ongeveer 7.000 inwoners. De stad heeft een toeristisch karakter en er is daardoor het hele jaar door wel iets te doen.

Bezienswaardigheden in Valkenburg

In de tijd voor kerst is de Fluweelengrot in Valkenburg een sprookje om te bezoeken. In deze mergelgrot wordt dan een grote ondergrondse kerstmarkt gehouden met vele kraampjes. De grot is extra sfeervol ingericht en er zijn veelal ambachtelijke en handgemaakte producten aanwezig. Ook buiten de kersttijd is de Fluweelengrot een aanrader. U wordt rondgeleid door een bekwame gids die u alles vertelt over de rijke geschiedenis van dit ondergrondse gangenstelsel.

Buiten de Fluweelengrot zijn er nog meer ondergrondse attracties in Valkenburg. Zo zijn er bijvoorbeeld het Grottenaquarium, de Romeinse Katakomben en de modelsteenkolenmijn. In de Geulhemmergroeve vindt u een aantal rotswoningen en een historische schuilkapel.  Veel van de grotten in Valkenburg zijn versierd met allerlei muurschilderingen uit vervlogen tijden.

Evenementen in Valkenburg

In het wielerseizoen is Valkenburg een geliefde locatie voor liefhebbers van de wielersport. Regelmatig worden er wielerevenementen georganiseerd. Zo heeft het WK wielrennen op de weg al vijf keer plaatsgevonden in Valkenburg. Sinds 2003 ligt ook de finish van de Amstel Gold Race in Valkenburg. De renners komen binnen op de top van de Cauberg.

Goedkoop tanken in Valkenburg

In Valkenburg kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij Esso Emmaberg. Dit tankstation is hele week geopend van 0.00 uur tot 24.00 uur. U tankt bij dit tankstation diesel, Euro95, lpg, super en super MLV.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations