Goedkoop tanken in Veenendaal

Over Veenendaal

In het oosten van de provincie Utrecht ligt de plaats Veenendaal. Tot 1960 was er sprake van een Gelders Veenendaal en een ‘Stichts’ (Utrechts) Veenendaal.

Dagje uit in Veenendaal

Sinds 1985 wordt in Veenendaal de Dutch Food Valley Classic (voorheen Veenendaal-Veenendaal) verreden. Deze wielerwedstrijd heeft de start en finish in Veenendaal. Andere terugkerende evenementen zijn de Bijenmarkt in juli, het Veenendaal debattoernooi in het najaar en het dance-evenement Fuze-Outdoor.

Veenendaal heeft een groot aanbod van winkels waarvan een groot gedeelte overdekt is. In het winkelgebied kunt u overal gratis gebruikmaken van WiFi. U vindt diverse parkeergarages en parkeerplaatsen, waar u tegen een gering tarief uw auto kunt parkeren. Bent u op zoek naar natuur? Veenendaal ligt aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei en is daarmee een uitstekend startpunt voor een mooie wandeling. Ook Dierenpark Rhenen is vanuit Veenendaal prima te bereiken. Een leuk dagje tussen de dieren voor het hele gezin!

Goedkoop tanken in Veenendaal

In Veendendaal tankt u met uw UnitedConsumers tankkaart met korting bij tankstation Gulf GeHa Krediettank en Gulf De Smalle Zijde. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan en u kunt voortaan ook tanken met korting!

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof