TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Veghel

Over Veghel

Veghel is een kleine stad in het oosten van Noord-Brabant. Het plaatsje kent ongeveer 25.000 inwoners.

Parkeren en winkelen in Veghel

Om het winkelgebied in Veghel ligt een groot aantal ruime parkeerplaatsen. De ideale plaats om uw auto te parkeren en een heerlijke middag te winkelen in de binnenstad. Anders dan in andere steden vindt u hier niet zozeer de standaard winkelketens, maar juist een groot aantal kleine ondernemers met authentieke winkeltjes. En als u uitgeput bent van alle indrukken gaat u lekker op een van de vele terrasjes zitten op de markt.

Evenementen in Veghel

Op de eerste zondag in juni is er een Korenmarkt op de Veghelse Markt. Tijdens dit evenement vermaken koren uit verschillende genres het publiek. Het evenement wordt afgesloten met een Karaoke avond waarbij het publiek zelf ook deel kan nemen.
Het jaarlijkse Slokdarmfestival wordt ook ieder jaar in juni gehouden. Dit driedaagse festival staat in het teken van amateur- en professionele kunst.

Het oude centrum van Veghel staat tijdens deze dagen bol van activiteiten zoals open podia, straattheater, fietstochten, kunstmarkten en beeldentuinen. Er zijn op de podia altijd wel een aantal bekende artiesten te vinden. Zo is het festival al eens aangedaan door Roel van Velzen, Nikki Kerkhof en Alain Clark. Het festival draagt de naam Slokdarmfestival omdat Veghel bekend staat als de Voedingsstad van Noord-Brabant.

Goedkoop tanken in Veghel

In Veghel kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij BP Schimmel Veghel aan de NCB-Laan.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations