Goedkoop tanken in Velddriel

Over Velddriel

In de gemeente Maasdriel ligt het dorp Velddriel, in het zuidwesten van de provincie Gelderland. Er wonen ongeveer 1.600 mensen in Velddriel.

Dagje uit in Velddriel

Klompenmakerij van Kuijk biedt u een kijkje in de keuken van deze oude ambacht. Al sinds 1935 is de familie Van Kuijk gevestigd in Velddriel. U kunt er uw eigen klompen laten maken, geheel naar eigen ontwerp, een rondleiding volgen of een kinderfeestje houden. In de gemeente Maasdriel vindt u verschillende unieke musea, waaronder het Dakpannenmuseum en een aantal musea over de geschiedenis van het gebied.

Houdt u van fietsen en wandelen? Volg dan eens een van de vele routes die in het gebied zijn uitgezet. Vanuit Kerkdriel, vlakbij Velddriel, kunt u een boottochtje maken in het stroomgebied van de Maas. Of breng een bezoekje aan de jachthaven in de buurt van Velddriel. Recreatiegebied De Zandmeren heeft een mooi zandstrand waar u van een leuk dagje uit kunt genieten.

Goedkoop tanken in Velddriel

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Esso De Haan aan de Provincialeweg. Hier tankt u diesel, benzine en lpg met korting, iedere dag van de week.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof