Goedkoop tanken in Velden

Over Velden

Velden is een dorp in de Limburgse gemeente Venlo. Het dorp heeft ongeveer 5.500 inwoners. De naam Velden betekent in het Latijn duivelsketel.

Bezienswaardigheden in Velden

Velden biedt u een gezellig dorpscentrum met veel terrassen en een sfeervolle winkelstraat waar u niet alleen de grote ketens vindt, maar ook kleine winkeltjes en boetiekjes.

Velden is al eens verkozen tot het groenste dorp van Nederland, dit ziet u dan ook goed terug in de bosrijke omgeving. Door en om Velden lopen veel fiets- en wandelroutes. Zo ook het beroemde Pieterpad. Deze langeafstandswandelroute heeft een totale lengte van 426 kilometer.

Evenementen in Velden

Ieder jaar worden in september de dorpsfeesten gehouden in Velden. Dit Bourgondisch festijn is een feest voor jong en oud. Er staat een feesttent op het dorpsplein waar verschillende artiesten optreden. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Zij kunnen zich gratis laten schminken en er is een speciale kindermarkt. Voor de volwassenen is er een jaarmarkt in het centrum met live muziek en vermaak.

Goedkoop tanken in Velden

In Velden kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij Esso Vissers aan de Oude Venloseweg. Bij dit tankstation tankt u diesel, Euro95, lpg en de premiumbrandstof Energy Supreme Benzine. Het tankstation is van maandag tot en met zaterdag geopend van 7.30 uur tot 20.00 uur. Op zondag is het open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof