Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Veldhoven

Over Veldhoven

Veldhoven is een Noord-Brabantse stad die tegen het westen van Eindhoven aan ligt. De stad heeft ongeveer 44.000 inwoners en ligt dicht tegen Eindhoven Airport aan.

Bezienswaardigheden in Veldhoven

Het buitengebied van Veldhoven is een perfecte plaats voor een lange fietstocht. Tussen de weilanden liggen veel oude gehuchten met monumentale Langgevelboerderijen. In de bossen zijn ook nog een aantal prehistorische grafheuvels te vinden.

Voor een gezellig dagje aapjes kijken kunt u terecht bij Zoo Veldhoven. Het voormalige papegaaienpark richt zich tegenwoordig ook op ongevleugelde dieren, wat een bezoekje aan dit park lekker divers maakt. Er is de mogelijkheid om de dieren te voeren en u mag zelf fruit meenemen zoals druiven, appelen en meloen. Bij de kassa kunt u ook speciale vogelnootjes kopen. Hier krijgt u dan een speciaal voederstokje bij zodat ook kinderen de vogels veilig kunnen voeren.

Evenementen in Veldhoven

Een groot evenement in Veldhoven is Cult en Tumult dat eind september plaatsvindt. Dit internationale cultuur- en muziekfestival biedt voor ieder wat wils en wordt aangedaan door nationale en internationale artiesten. Neem zeker eens een kijkje als u in de buurt bent.

Goedkoop tanken in Veldhoven

U kunt met korting tanken in Veldhoven bij de volgende tankstations:

A
Kempenbaan 1
5503NG VELDHOVEN
B
Sterrenlaan 1
5501BK VELDHOVEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof