TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Velp

Over Velp

In het midden van Gelderland ligt het dorp Velp met 17.500 inwoners.

Bezienswaardigheden in Velp

In 1851 werd een schat opgegraven Velp. Het waren gouden kunstvoorwerpen uit de 5e eeuw. De schat werd verkocht aan Pruisen en in 1945 door de Russen uit Berlijn meegenomen. Meer geschiedenis vindt u bij Kasteel Biljoen, een kasteel gebouwd in 1530 of het Gelders Geologisch Museum waar fossielen uit de omgeving van Velp tentoongesteld worden.

Dagje uit in Velp

Velp ligt op de Veluwe, u kunt er dus heerlijk genieten van de natuur. Te voet of met de fiets, over een van de vele routes die zijn uitgezet. Heeft u aan een dag niet genoeg? Blijf dan overnachten in een van de bed&breakfasts, hotels of op een camping in de omgeving. Laat u lekker verwennen in de Sauna Beauty Velp, waar u onder andere alle sauna-faciliteiten, schoonheidssalon en een restaurant vindt.

In de buurt van Velp vindt u De Spelerij Uitvinderij. Kinderen kunnen hier de hele dag actief spelen en van alles ontdekken. Het is een werkplaats, atelier en tentoonstellingsruimte tegelijk. Zo is er voor ieder wat wils! Nog meer activiteiten vindt u bij Peter Oversteegen. U kunt er onder andere terecht voor een Veluwe Safari en GPS Puzzeltocht. Jong en oud, grote en kleine groepen, u vindt altijd iets wat u bevalt.

Goedkoop tanken in Velp

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij tankstation Compaan Velp aan de Schoolstraat. U kunt hier van maandag tot en met zondag goedkoop benzine en diesel tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations