Goedkoop tanken in Velsen-Noord

Velsen-Noord is een plaats in de provincie Noord-Holland. Dit van oorsprong Romeinse dorp bevindt zich aan de noordoever van het Noordzeekanaal. In een deel van Velsen-Noord staat de staatfabriek Tata Steel: het grootste aaneengesloten bedrijfsterrein van Nederland.

Bezienswaardigheden in Velsen-Noord

De hoogovens van Tata Steel vormen een belangrijk centrum van de staalindustrie. Om meer over deze hoogovens te weten te komen is er het interessante hoogovenmuseum. U vindt hier objecten, foto’s, documenten van vroeger tijden en films over de ontwikkeling van de hoogovenfabriek. U vindt het museum in de oude buizengieterij, achter het congres centrum van Tata steel.

Activiteiten in Velsen-Noord

Door Velsen-Noord loopt de Europese wandelroute E9, ook wel North Sea Trail of Hollands Kustpad geheten. Deze route loopt langs de kust van Portugal via Frankrijk, Belgie, Nederland, Duitsland, Polen, Rusland en Litouwen naar Estland. Naast de wandelroute kunt u in Velsen-Noord ook prima golfsurfen, windsurfen en kitesurfen.

Goedkoop tanken in Velsen-Noord

In Velsen-Noord kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Q8 Ruijs. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof