Goedkoop tanken in Velserbroek

Velserbroek is een nog relatief jong dorp in de provincie Noord-Holland. Het is ontstaan als uitbreidingsgebied voor Haarlem en omgeving. De polder waar het dorp op is gebouwd, de Velserbroekpolder bestaat echter al sinds de 13e eeuw. ‘Broek’ in Velserbroek staat dan ook voor ‘veen-moeras’.

Bezienswaardigheden in Velserbroek

Aangezien Velserbroek op een oude polder is gebouwd, is het gebied rijk aan archeologische schatten. Helaas zijn veel van die schatten niet meer te zien. Wilt u echter nog genieten van de oude broekpolder, dan kunt u een kijkje nemen bij het Gemaal. In een rustig, groen gebied draaien de malen een aantal keer door het water. Soms is het gemaal ook voor bezichtiging open.

Activiteiten in Velserbroek

Velserbroek ligt aan het water. En aan het water ligt Villa Westend. U kunt hier lekker aan het strandje liggen, lunchen, dineren of een feest houden. Naast lekkere versnaperingen organiseert Villa Westend diverse feesten en kunt u er terecht voor vele sportieve activiteiten. En elk jaar vindt hier de Nieuwjaarduik plaats.

Goedkoop tanken in Velserbroek

In Velserbroek kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof