Goedkoop tanken in Venhuizen

Het kleine dorp Venhuizen ligt in het oostelijke puntje van Noord-Holland. De mooie ligging aan de Zuiderdijk van het IJsselmeer trekt veel (kite)surfers aan.

Bezienswaardigheden in Venhuizen

In Venhuizen treft u nog veel gebouwen van vroeger tijden aan. Het oude raadhuis uit de 18e eeuw bijvoorbeeld. Of de typerende huizen van baksteen en hout die u in heel Venhuizen ziet staan. Midden in Venhuizen vindt u ook een oude grenspaal uit 1791. De paal zelf is rond 1932 gesneuveld, maar de leeuw met het schild van Veenhuizen is nog origineel. Geniet vooral ook van het vele groen dat Venhuizen rijk is, wandel richting het strand en kijk uit over het IJsselmeer. In Venhuizen komt u helemaal tot rust.

Evenementen in Venhuizen

Elk jaar in juli vindt de Tweedaagse van de stichting Wielerronde Venhuizen plaats. Naast de wielerrondes kunt u snuffelen bij de vele kramen op de jaarmarkt en komen uw (klein)kinderen tot hun trekken bij de Dikke Bandenrace. In de winter wordt de Teun Sluis IJsbaan weer gereed gemaakt voor de vele schaatsers. Deze 200 meter lange baan wordt elk jaar rond eind november onder water gezet. Bij de ijsbaan ligt ook een klein Teun Sluis museum waar u het schaatsen van vroeger kunt bewonderen.

Goedkoop tanken in Venhuizen

In Venhuizen kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Total Koper. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof