Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Venlo

Over Venlo

Venlo is een Limburgse stad met ongeveer 36.000 inwoners. De stad ligt tegen de grens met Duitsland. Uit recente opgravingen is gebleken dat Venlo als sinds 1200 een handelsstad was.

Bezienswaardigheden in Venlo

Ondanks de beschadigingen die het centrum van Venlo opliep in de Tweede Wereldoorlog, staan er nog een aantal historische gebouwen overeind. Zo draagt de Gasthuisstraat de titel ‘meest Middeleeuwse straat van Nederland’. Het loont de moeite om via een wandelroute op zoek te gaan naar deze gebouwen uit vervlogen tijden.

Evenementen in Venlo

Sinds 2000 vindt in Venlo ieder jaar de “Nach van ’t Limburgse Leed” plaats. Dit festival dat in het Nederlands “Nacht van het Limburgse Lied” heet, heeft als doel het publiek kennis te laten maken met streektaalmuziek en het Limburgse dialect. Het festival vindt plaats in september.

In de zomer kunt u ook het Zomerparkfeest bezoeken. Dit multicultureel muziekfestival vindt plaats in augustus en trekt jaarlijks ongeveer 90.000 bezoekers. Naast de vele podia met artiesten zijn er ook verscheidene eettentjes met een gevarieerd aanbod. Bij het festivalterrein is een camping aanwezig voor de gasten die meerdere dagen van dit muziekfestijn willen genieten.

Goedkoop tanken in Venlo

U kunt met korting tanken in Venlo bij de volgende tankstations:

A
H.R. Holstlaan 50
5925AA VENLO
B
Fort Sint Michielstraat 19
5922XC VENLO
C
Weselseweg 2
5916RE VENLO

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof