Goedkoop tanken in Venray

Over Venray

In het noorden van de provincie Limburg ligt de gemeente Venray. Na Venlo is Venray de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg met een grote rol in de regio.

Bezienswaardigheden in Venray

In Venray vindt u een groot aantal rijksmonumenten. De Sint-Petrus’ Bandenkerk uit 1475 is een basiliek van waaruit bij helder weer De Admirant in Eindhoven en de Centrale in Nijmegen te zien zijn. Ook het oude raadhuis aan de Grote Markt is een rijksmonument. Tegenwoordig dient het oude raadhuis als restaurant.

Houdt u van winkelen? Dan kunt u in Venray volop genieten van het overzichtelijke en toegankelijke centrum. Venray is tot Beste Binnenstad 2011-2013 gekozen in de categorie kleine stadskernen. Maar ook de natuurliefhebber komt aan zijn trekken in Venray. Het buitengebied is een bosrijke omgeving die fietsers, wandelaars en ruiters aantrekt.

Goedkoop tanken in Venray

In Venray kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting bij de Texaco tankstations De Wuust en Romeinse Put. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan.

Vraag een tankkaart aan >>
U kunt in Limburg ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof