Goedkoop tanken in Vijfhuizen

Vijfhuizen is een dorp in de provincie Noord-Holland. De oorsprong van Vijfhuizen ligt in de middeleeuwen, toen het lag gesitueerd langs de hoofdroute van Haarlem naar Amsterdam. Nu is Vijfhuizen omringd door verschillende wijken, waaronder de Stellinghof: een vinexwijk die wordt gekenmerkt door een bijzondere architectuur.

Bezienswaardigheden in Vijfhuizen

Wie van kunst houdt, kan in Vijfhuizen terecht in een wel heel bijzondere locatie. In het fort aan de rand van Vijfhuizen huist een centrum voor actuele beeldende kunst. Dit fort, het Fort bij Vijfhuizen, maakt onderdeel uit van de Stelling van Amsterdam. Deze fortenlinie zou als waterlinie gelden: als de vijand kwam, zouden grote delen van het gebied onder water worden gezet. Door de opkomst van het vliegtuig heeft deze fortenlinie nooit actief dienst gedaan. In 1996 werd de gehele Stelling van Amsterdam op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst.

Evenementen in Vijfhuizen

Elk jaar in augustus wordt het terrein waar in 2002 de Floriade plaatsvond, omgebouwd tot het podium van het dancefestival Mystery Land. De tonen van de techno, house, trance, dance, hardstyle, urban, hiphop en electromuziek  zijn tot in de verre omstreken te horen.

Goedkoop tanken in Vijfhuizen

In Vijfhuizen kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof