Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Vijfhuizen

Over Vijfhuizen

Vijfhuizen is een dorp in de provincie Noord-Holland. De oorsprong van Vijfhuizen ligt in de middeleeuwen, toen het lag gesitueerd langs de hoofdroute van Haarlem naar Amsterdam. Nu is Vijfhuizen omringd door verschillende wijken, waaronder de Stellinghof: een vinexwijk die wordt gekenmerkt door een bijzondere architectuur.

Bezienswaardigheden in Vijfhuizen

Wie van kunst houdt, kan in Vijfhuizen terecht in een wel heel bijzondere locatie. In het fort aan de rand van Vijfhuizen huist een centrum voor actuele beeldende kunst. Dit fort, het Fort bij Vijfhuizen, maakt onderdeel uit van de Stelling van Amsterdam. Deze fortenlinie zou als waterlinie gelden: als de vijand kwam, zouden grote delen van het gebied onder water worden gezet. Door de opkomst van het vliegtuig heeft deze fortenlinie nooit actief dienst gedaan. In 1996 werd de gehele Stelling van Amsterdam op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst.

Evenementen in Vijfhuizen

Elk jaar in augustus wordt het terrein waar in 2002 de Floriade plaatsvond, omgebouwd tot het podium van het dancefestival Mystery Land. De tonen van de techno, house, trance, dance, hardstyle, urban, hiphop en electromuziek  zijn tot in de verre omstreken te horen.

Goedkoop tanken in Vijfhuizen

Er zijn geen deelnemende tankstations in Vijfhuizen waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof