Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Vlaardingen

Over Vlaardingen

Vlaardingen is een stad en gemeente in Zuid-Holland. Vroeger werd in Vlaardingen gevist op haring, ansjovis en kabeljauw. Momenteel staat Vlaardingen vooral bekend om de haring. Vlaardingen is een van de oudst bekende bewoonde gebieden van Nederland. In 1990 werd een skelet in Vlaardingen gevonden dat ruim 3300 jaar oud was. Hierin zat de oudste menselijke DNA in dat tot nu toe in Nederland is gevonden.

Bezienswaardigheden in Vlaardingen

Vlaardingen komt in aanmerking voor een Rijksbeschermd Stadsgezicht. Dat wil zeggen dat de gebouwen in Vlaardingen door de overheid worden beschermd, zodat het oorspronkelijke oude stadsdeel behouden blijft. De stad Vlaardingen zelf is dus al een bezienswaardigheid op zich. Daarnaast zijn de Broekpolder en de historische Vlietlanden een bezoekje waard. Dit natuurgebied kan met een zogenaamde fluisterboot bewonderd worden.

Evenementen in Vlaardingen

Vlaardingen heeft een rijk aanbod in evenementen. Met het jaarlijkse Vlaardings Uitfestival in september wordt het culturele seizoen symbolisch geopend. In juni vindt het jaarlijks terugkomende Loggerfestival plaats. De stad herleeft het visserijverleden van Vlaardingen met historische schepen, nautische markten en muzikale optredens.

Goedkoop tanken in Vlaardingen

U kunt met korting tanken in Vlaardingen bij de volgende tankstations:

A
Anna van Saksenweg 2
3136CJ VLAARDINGEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof