Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Volendam

Over Volendam

Het bekendste vissersplaatsje aan het IJsselmeer. Volendam: een dorpje in het oosten van Noord-Holland is onderdeel van de gemeente Edam-Volendam. Met een haven vol vissersboten, houten huisjes en lokale klederdracht is Volendam één van Nederlands grootste trekpleisters voor toeristen van over de hele wereld.

Bezienswaardigheden in Volendam

Volendam kan worden gezien als een museum op zichzelf. Maar buiten het prachtige dorpsgezicht kunt u terecht bij het Zuiderzeemuseum, op de foto met traditionele klederdracht of meevaren op een garnalenboot. Vanwege het opvallend groot aantal Nederlandstalige muzikanten uit Volendam is er inmiddels ook een Palingsoundmuseum geopend, ter eren van 100 jaar Volendammer muziekgeschiedenis. U kunt ook een bezoek brengen aan het nabijgelegen Monnickendam of met de veerboot naar Marken.

Activiteiten in Volendam

Het bekendste evenement in Volendam is de jaarlijkse kermis in het eerste weekend van september. De kermis begint bij de haven en loopt door het hele dorpje. Zowel de lokale bevolking als de toeristen gaan los tijdens de feesten op De Dijk en tijdens de kermis zijn er meer mensen op de been dan 20 afgeladen bussen vol met Japanners op een zomerse middag.

Goedkoop tanken in Volendam

U kunt met korting tanken in Volendam bij de volgende tankstations:

A
Kon. Julianaweg 1
1131CX VOLENDAM

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof