Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Vollenhove

Over Vollenhove

In de kop van Overijssel ligt het kleine stadje Vollenhove. Vollenhove is onderdeel van de gemeente Steenwijkerland en is na Steenwijk de grootste plaats in de gemeente. Lange tijd vervulde Vollenhove een belangrijke functie in het bestuur van de drie noordelijke provincies. Tijdens de bloeitijd van de stad in de 15e eeuw werden er vele havezaten gebouwd; prachtige gebouwen die vooral bestemd waren als woning voor edelmannen. Vanwege het groot aantal havezaten wordt Vollenhove ook wel Stad der Paleizen genoemd.

Bezienswaardigheden in Vollenhove

Naast de verschillende indrukwekkende havezaten, kunt u in Vollenhove een bezoek brengen aan De Grote Kerk, ook wel Sint Niklaaskerk genoemd, of de Lieve Vrouwkerk (kleine kerk). Erg de moeite waard is een bezoek aan het restaurant dat tegenwoordig gevestigd is in de oude Latijnse School.

Evenementen in Vollenhove

In Vollenhove is het hele jaar door van alles te beleven. Zo vindt er op de laatste zaterdag van augustus een groots bloemencorso plaats, met praalwagens die zijn versierd met duizenden dahlia’s. Verder zijn er in Vollenhove een aantal jaarlijks terugkerende evenementen:

  • In februari het Venose Voorjaarsfestijn.
  • Met Pinksteren vinden de Havendagen plaats.
  • De zaterdag voor Pinksteren een grootse braderie.
  • Tweede zaterdag van juni is openluchttheater Toutenburgfestival.

Goedkoop tanken in Vollenhove

Er zijn geen deelnemende tankstations in Vollenhove waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof