TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Voorburg

Over Voorburg

Voorburg is een stad in Zuid-Holland. In 2002 is de voormalige gemeente gefuseerd met Leidschendam en  vormt tegenwoordig de gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg kent een rijke geschiedenis. Uit archeologische vondsten blijkt dat er sinds 2700 v. Chr. mensen wonen in Voorburg. In de Romeinse tijd hebben er tot in het jaar 270 mensen in Voorburg gewoond. Er moeten tot in de 16e eeuw resten van stenen gebouwen zichtbaar zijn geweest. Deze zouden aantonen dat een van de twee oudste steden met markt stadsrechten in Nederland heeft gelegen.

Bezienswaardigheden in Voorburg

De oude Sint Martinuskerk uit het jaar 1200, een gotische kerk die zeker het bezoeken waard is. Huize Swaensteyn; een herberg uit de 16e eeuw. Het is een van de oudste huizen in Voorburg. Momenteel wordt een deel gebruikt als gemeentehuis.
Het Huygensmuseum; waar een tentoonstelling te bezoeken is die is gewijd aan de familie Huygens.

Evenementen in Voorburg

Er vinden jaarlijks verschillende evenementen plaats in Voorburg zoals de Stompwijkse Paardendagen, de Vlietdagen en het Huygens Muziekfestival; een festival waar muziek, kunst en cultuur samenkomen.

Goedkoop tanken in Voorburg

In Voorburg kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Berkman Voorburg. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations