Goedkoop tanken in Vries

Over Vries

In het noorden van de provincie Drenthe ligt het dorp Vries.

Dagje uit in Vries

In de bosrijke omgeving van Vries kunt u heerlijk wandelen en fietsen.  Natuurgebied de Holten ligt ten westen van Vries en wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Dit gebied is alleen voor wandelaars toegankelijk.

Ieder jaar wordt de Vriezermarkt gehouden in het dorp. Een kleine en gezellige dieren- en warenmarkt met een groot sociaal gehalte. Al voor het jaar 800 stond er een kerk in Vries. De huidige Bonifatiuskerk is in de 12e eeuw gebouwd. De kerk is aangewezen als rijksmonument. Het dorp heeft verder een ijsbaan, twee sporthallen en een openluchtzwembad. Veel te doen dus voor jong en oud.

Goedkoop tanken in Vries

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Vries met korting bij tankstation Total Peelerveld aan de Rijksweg A28. Hier tankt u diesel, lpg en benzine met korting. Het tankstation is de gehele week geopend tot 23.00 uur.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook goedkoop tanken in Drenthe.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof