Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Vriezenveen

Over Vriezenveen

In het hart van Overijssel ligt het dorp Vriezenveen, onderdeel van de gemeente Twenterand. Vriezenveen kent een turbulente geschiedenis. Van een belangrijke handelspositie van de Vriezenveense compagnie met Sint-Petersburg, tot een verwoestende brand in1905 en de opvang van Rotterdamse kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bezienswaardigheden in Vriezenveen

In het Historisch museum Vriezenveen krijgt u een goed beeld van de Vriezenveense geschiedenis, inclusief een speciale afdeling voor de Russische geschiedenis. Het museum is een ode aan de nauwe relatie tussen het Overijsselse dorpje en de wereldstad Sint-Petersburg. In het Twents oorlogsmuseum kunt u terecht voor een grote collecties wapens, uniformen en voertuigen voornamelijk uit de Tweede Wereldoorlog.

Evenementen in Vriezenveen

In juli vindt ieder jaar de Boerenmarkt plaats op het Tilanusplein. De Boerenmarkt is een combinatie van een warenmarkt, een rommelmarkt en een paardenmarkt. Op Hemelvaartsdag vindt het jaarlijkse RandRock plaats, een gratis festival met lokale en internationale artiesten.

Goedkoop tanken in Vriezenveen

U kunt met korting tanken in Vriezenveen bij de volgende tankstations:

A
Rijksweg N36 WZ
7671SR VRIEZENVEEN
B
Rijksweg N36 OZ
7671SR VRIEZENVEEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof