Goedkoop tanken in Wageningen

Over Wageningen

Wageningen ligt in het westen van de provincie Gelderland en heeft ongeveer 37.000 inwoners. Ruim 20% daarvan is tussen de 20 en 30 jaar oud en student aan de Wageningen Universiteit.

Dagje uit in Wageningen

Houdt u van tuinieren? Breng dan eens een bezoekje aan Botanische tuin De Dreijen. In de eerste plaats zijn de planten in de tuinen bedoeld voor wetenschappelijk onderzoek, maar iedereen die meer wil weten over bijzondere planten is van harte welkom. Wilt u meer weten over bijen en honing? Dan is het Bijenhuis en de bijentuin in Wageningen de moeite waard.

U verwacht het misschien niet, maar Wageningen heeft een heuse jachthaven. Er zijn 160 ligplaatsen beschikbaar. Boten kijken, maar ook kanoën, roeien en zeilen kan in de jachthaven van Wageningen. Wageningen leent zich ook prima voor een dagje shoppen. In de compacte binnenstad vindt u alle winkels binnen handbereik.

Parkeren in Wageningen

Rond het centrum van Wageningen vindt u ruim 700 gratis parkeerplaatsen. In het centrum moet u betalen voor uw parkeerplaats.

Goedkoop tanken in Wageningen

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij BP Wageningen aan de Churchillweg. U tankt hier diesel en benzine met korting.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof