Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Weert

Over Weert

Weert is een Limburgse stad met ongeveer 50.000 inwoners. De gemeente grenst aan Noord-Brabant en België en wordt daarom ook wel ‘de poort van Limburg’ genoemd.

Bezienswaardigheden in Weert

Dankzij haar bosrijke omgeving is Weert in 2012 verkozen tot groenste stad van Nederland. U kunt in de omgeving van Weert dan ook heerlijk wandelen of fietsen. Er zijn verschillende routes uitgezet in onder andere de Weerter- en Budelerbergen en de Groote Peel. Bij de zandplas de IJzeren Man liggen een aantal recreatieve accommodaties zoals een subtropisch zwembad en een camping.

Houdt u meer van cultuur, dan moet u in het centrum van Weert zijn. Tegenover de Sint-Martinuskerk uit de 15e eeuw staat het Gemeentemuseum Jacob van Horne. Dit museum is gevestigd in het oude stadhuis van Weert en toont een collectie van religieuze kunst.

Evenementen in Weert

In juli vindt in Weert Bospop plaats. Op dit muziekfestival staan ieder jaar weer internationaal bekende pop- en rockartiesten uit binnen- en buitenland op het podium. Zo werd dit festival al aangedaan door Amy Macdonald, Within Temptation, Sting en de Golden Earring. Dit festival staat ook bekend om de goede faciliteiten die tijdens het evenement beschikbaar zijn, zoals de uitgebreide keus in eettentjes en de schone toiletfaciliteiten.

Goedkoop tanken in Weert

U kunt met korting tanken in Weert bij de volgende tankstations:

A
Ringbaan Zuid 31
6006NK WEERT
B
Kempenweg 110
6002SX WEERT

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof