Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Weesp

Over Weesp

Op de grens van de provincies Noord-Holland en Utrecht ligt het vestingstadje Weesp. Vanwege zijn strategische centrale plek en ligging aan de Vecht, heeft Weesp zich in de het verleden vaak moeten verdedigen tegen invallen en overnames. Ook had Weesp lange tijd in de verdediging van Amsterdam als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Al sinds vroege tijden werd de stad daarom beschermd door een stadswal en vier bastions in het centrum.

Bezienswaardigheden in Weesp

Weesp heeft een historisch centrum en beschermd stadsgezicht. Een bezoek aan Het Torenfort op de Ossenmarkt is zeer de moeite waard. De toren is te bezichtigen vanaf de Ossenmarkt en op Monumentendag ook te bezoeken. Buiten de (delen van) de vestingstad is ook de centrale Sint Laurenskerk met het Bätzorgel een belangrijke bezienswaardigheid. Verder zijn er een drietal molens te bezoeken:

  • De Vriendschap
  • De Eendragt
  • ’t Haantje

Activiteiten in Weesp

In november staat Weesp in het teken van chocolade. Met sinterklaas en Kerst in aantocht, is er een chocoladekerkje gebouwd dat tevens dient als festivallocatie. Een mooie plek om kennis te maken met lekkere recepten, ambachtelijke chocoladeversieringen en informatieve bijeenkomsten. Voor de waterliefhebbers is er in april ieder jaar het evenement Vechten op de Vecht: de opening van het sloeproeiseizoen.

Goedkoop tanken in Weesp

U kunt met korting tanken in Weesp bij de volgende tankstations:

A
Gooilandseweg 2
1381HR WEESP
B
Leeuwenveldseweg 21
1382LV WEESP

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof