Wernhout

Goedkoop tanken in Wernhout

U kunt goedkoop tanken in Wernhout en omgeving met de UnitedConsumers tankkaart. Deze tankkaart vraagt u eenvoudig online aan, waardoor u direct kunt beginnen met goedkoop tanken. Zo bespaart u op iedere tankbeurt, waardoor u meer geld overhoudt voor een leuker leven. Start ook met goedkoop tanken in Wernhout en vraag de UnitedConsumers tankkaart direct aan. Geen gedoe, wel het voordeel.

Vraag uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in wernhout bij de volgende tankstations:

A
Wernhoutseweg 113
4884AS WERNHOUT

Over Wernhout

Wernhout is een dorp in de provincie Noord-Brabant met bijna 3.000 inwoners. Wernhout ligt in West-Brabant, vlakbij de grens met België. Het dorp lag lange tijd op de route van de twee havensteden Antwerpen en Rotterdam, wat veel geld opleverde. Nu is dit verplaatst naar grensovergang Hazeldonk. Tuinbouw is nog steeds een belangrijke bedrijfstak in Wernhout.

Bezienswaardigheden Wernhout

Wernhout heeft een Christocentrische kerk met toren uit begin twintigste eeuw. Deze Kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstand is een bezoek waard wanneer u in Wernhout bent. Ten zuidoosten van Wernhout ligt natuurgebied Gooren en Krochten, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.