Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Wervershoof

Over Wervershoof

In het noordwesten van de regio West-Friesland in de provincie Noord-Holland ligt Wervershoof. Sinds 2011 is het dorpje onderdeel van de gemeente Medemblik. In de geschiedenisboeken wordt in 1288 voor het eerst verwezen naar een plaatsje wat Werfaertshof genoemd werd. Maar het verhaal over het ontstaan van de naam van Wervershoof is niet onomstreden.

Bezienswaardigheden in Wervershoof

In Wervershoof zijn nog vele aanhangers van een andere versie van de ontstaansgeschiedenis van de naam. Zo zou het dorp vernoemd zijn naar de woning van de prediker Sint Werenfridus, een volgeling van Sint Willibrord.  Ook de kerk in het centrum is naar hem vernoemd. In Wervershoof is ook een ander rijksmonument te vinden: Molen De Hoop. De trots van Wervershoof kunt u bezoeken van mei tot en met september.

Activiteiten in Wervershoof

Door zijn ligging tussen het IJsselmeer en de Omringdijk, is de omgeving van Wervershoof uitermate geschikt om fietstochten te maken. In het voorjaar fietst u langs de kleurrijke bollenvelden. Houdt u meer van activiteiten op het water? Dan kunt u terecht bij het recreatiegebied Vlietland, ook wel de Rivièra van de Randstad genoemd.

Goedkoop tanken in Wervershoof

U kunt met korting tanken in Wervershoof bij de volgende tankstations:

A
Dorpsstraat 154
1693AK WERVERSHOOF

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof