Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Wierden

Over Wierden

Wierden is een dorp in Overijssel, gelegen in de landstreek Twente. Het dorp ligt vlakbij Almelo, tussen het Twentekanaal en natuurgebied het Wierdense Veld. Wierden wordt ook wel de Poort van Twente genoemd omdat er in de 15e eeuw, na de aanleg van een verbindingsweg tussen Almelo en Wierden, tol werd geheven aan het begin van de dijk. De vroegere tolboompalen zijn nog steeds te zien.

Bezienswaardigheden in Wierden

Naast de Dorpskerk in het centrum bevindt zich het oorlogsmonument van Wierden. Een herdenkingsplek voor alle inwoners van Wierden die zijn gevallen in de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast kunt u in Wierden een bezoek brengen aan het Landbouwmuseum en het Brugwachtershuisje.

Evenementen in Wierden

Wierden is bekend om zijn zomerse feesten in het eerste weekend van juli, ook wel de Wiezofeesten genoemd. Tijdens het festival kunt u genieten van modeshows, straatmuzikanten en verschillende optredens. Ook kunt u een bezoek brengen aan de kunstmarkt of deelnemen aan de traditionele Wiezoloop. In de winter vindt de jaarlijkse Sint-Maartenmarkt plaats.

Goedkoop tanken in Wierden

U kunt met korting tanken in Wierden bij de volgende tankstations:

A
Nijverdalsestraat 80
7642AH WIERDEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof