Goedkoop tanken in Wijchen

Over Wijchen

Wijchen is een gemeente in het zuiden van de provincie Gelderland met ruim 41.000 inwoners.

Dagje uit in Wijchen

In Wijchen vindt u een aantal rijksmonumenten. Het Kasteel van Wijchen is het oudste monument. Al in 1392 werd het kasteel vermeld. U vindt tegenwoordig een archeologisch museum in het kasteel. Andere monumenten zijn De Oude Molen uit 1799 en de rooms-katholieke Antonius Abtkerk.

Houdt u van watersport zoals duiken en waterskiën? Dan is recreatieplas De Berendonck net iets voor u. Ook park De Groene Heuvels biedt de mogelijkheid om te duiken. Het afwisselende landschap biedt ook de fietser en wandelaar genoeg te zien voor een leuk dagje uit. Het fietsroutenetwerk leidt u langs de mooiste plekken van de regio. De wandelroute ‘Wandelen in Wijchen’ toont u de rijke historie van de stad.

Evenementen in Wijchen

Ieder jaar worden er diverse evenementen georganiseerd in Wijchen. Zo is er het muziekfestival Emporium waar u van verschillende muziekstijlen kunt genieten. In december kunt u achter het kasteel schaatsen tijdens Wijchen schaatst. Ook de Nijmeegse Vierdaagse doet Wijchen aan. U kunt de wandelaars aanmoedigen en tussendoor genieten van de activiteiten en optredens.

Goedkoop tanken in Wijchen

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Gulf Wijchen aan de Nieuweweg. Hier tankt u diesel, benzine en lpg met korting.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof