Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Willemstad

Over Willemstad

Willemstad is een Noord-Brabants vestingstadje dat gelegen is aan het Hollands Diep. Het stadje heeft ongeveer 3.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Willemstad

Willemstad heeft een rijke geschiedenis met het koninklijk huis en dit is terug te zien in veel bezienswaardigheden. Zo is er een d’Orangemolen, zijn er vestingwerken, en draagt het voormalige stadhuis het Mauritshuis de naam van de prins die het stadje in 1585 stadrechten verleende.

Het Mauritshuis is het voormalig jachtslot en buitenverblijf van Maurits van Oranje. Het gebouw is een tijd lang het stadhuis van Willemstad geweest, maar heeft tegenwoordig andere functies. Zo kan er getrouwd worden in het Mauritshuis en is het plaatselijke VVV-kantoor in het pand gevestigd. Op de zolder van het gebouw vindt u het museum van de plaatselijke heemkundekring.

Evenementen in Willemstad

Havenkoor Fortitudo Willemstad organiseert ieder jaar in september een groot korenfestival genaamd Shanty & Seasong Festival. Er zijn ongeveer vier podia en twaalf koren uit heel Nederland aanwezig. Het festival duurt de hele middag en wordt vergezeld van een snuffelmarkt met een nautisch thema. Het festival trekt jaarlijks ongeveer 5.000 bezoekers.

Goedkoop tanken in Willemstad

Er zijn geen deelnemende tankstations in Willemstad waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

> Alles over tanken en brandstof