Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Winschoten

Over Winschoten

Winschoten wordt vaak een stad genoemd, maar is toch echt een dorp. In het begin van de 18e eeuw had deze plaats in Groningen maar liefst 13 molens. Het is daarom niet gek dat Winschoten ook wel Molenstad wordt genoemd. Van deze 13 molens zijn er nu nog drie over: de molens Berg, Dijkstra en Edens, allen gesitueerd in het centrum van Winschoten.

Dagje uit in Winschoten

Winschoten kent een uitgebreid winkelcentrum. Bent u een echte shopper, dan komt u hier goed aan uw trekken. Daarnaast wordt op de eerste maandag in november de traditionele Allerheiligenmarkt georganiseerd. Deze drukbezochte jaarmarkt wordt ook wel Adrillen genoemd, het Groninger woord voor Allerheiligen. Heeft u deze jaarmarkt gemist, dan kunt u ook de kleinere variant ervan op de tweede maandag in november bezoeken.

Is winkelen niets voor u of wilt u even de rust opzoeken, dan is het oudste park van Winschoten, het Sterrebos of Wandelbos, een goede plek. Dit park stamt uit 1827 en heeft de status van rijksmonument.

Ook het Stadspark is een bezoekje waard. U vindt hier mooie waterpartijen en prachtige stukjes groen. In het zuidelijk gedeelte van het Stadspark vindt u het rosarium en een kinderboerderij. Het rosarium van Winschoten is het grootste rosarium van Nederland en toont u een grote hoeveelheid rozen in de meest uiteenlopende kleuren.

Goedkoop tanken in Winschoten

U kunt met korting tanken in Winschoten bij de volgende tankstations:

A
Sint Vitusholt 11
9674AE WINSCHOTEN
B
Nassaustraat 67
9675EN WINSCHOTEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Groningen ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof