Goedkoop tanken in Witte Paarden

Over Witte Paarden

In het meest noordelijke puntje van Overijssel ligt het buurtschap Witte Paarden. Het plaatsje is onderdeel van de gemeente Steenwijkerland, vlakbij de gemeente Steenwijk. De naam is afkomstig van een oude herberg, waar vroeger passerende handelslieden konden verblijven op de weg van Zwolle naar Leeuwarden.

Bezienswaardigheden in Witte Paarden

Het gebied rond Witte Paarden is erg heuvelachtig. Het landschap werd gevormd in de laatste ijstijd, waarin het zand werd opgestuwd in zogenaamde stuwwallen. In het nabijgelegen plaatsje Baars zijn deze stuwwallen nog goed zichtbaar. Het hoogste punt is de Woldberg, vanaf waar u de Steenwijker toren kunt bewonderen.

Uniek in Witte Paarden

In Witte Paarden kunt u terecht voor een vakopleiding in de kruidenleer. Het opleidingscentrum is open voor publiek tijdens de open dagen. Onderdeel van de leslocatie is de prachtige kruidentuin, waar de kruiden groeien die in de lessen worden besproken.

Goedkoop tanken in Witte Paarden

In Witte Paarden kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Q8 De Witte Paarden. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:

> Alles over tanken en brandstof