Goedkoop tanken in Wolvega

Over Wolvega

In het zuiden van de provincie Friesland ligt het dorp Wolvega. Het dorp heeft zijn naam te danken aan de wolven die in de 17e en 18e eeuw in het gebied voorkwamen. Wolvega staat voor ‘streek van wolven’.

Dagje uit in Wolvega

In Wolvega en omgeving is altijd wel iets te beleven. Of u nu een kano of een boot huurt, een van de vele wandel- of fietsroutes neemt of lekker luiert aan het water, u vindt altijd iets te doen. Wolvega ligt midden tussen drie natuurgebieden. Verschillende observatiehutten bieden u een unieke blik op de natuur. De afwisseling van rietvelden, water en moerassen maken het gebied een bijzonder stukje natuur.

Wolvega biedt ook een ruime keus aan winkels, van kleine boetiekjes tot grote meubelcentra. In de hele gemeente kunt u gratis gebruik maken van de diverse parkeermogelijkheden.

Goedkoop tanken in Wolvega

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Wolvega met korting bij tankstation Q8 Wolvega aan de Heerenveenseweg. Hier tankt u diesel, lpg en benzine met korting. Het tankstation is iedere dag tot 21.00 uur geopend.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof