Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Woudrichem

Over Woudrichem

Woudrichem is een Noord-Brabantse vestingstad aan de Merwede. Het stadje kent ongeveer 5.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Woudrichem

Woudrichem is een prachtige stad om een stadswandeling te maken. Er staan door het pittoreske vestingstadje wegwijzers die langs alle mooie plekjes van Woudrichem leiden. U komt zo onder andere langs de gevangenpoort uit 1580, het Oude Raadhuis uit 1592 en langs de historische haven.

Het visserijmuseum Wourdrichem vindt u in het Arsenaal. Dit museum informeert over de riviervisserij en de rol die deze industrie voor Woudrichem heeft gespeeld. Er zijn ook werkplaatsen te zien waar visserijbenodigdheden gemaakt werden, zoals een touwslagerij en een smidse.

Evenementen in Woudrichem

Jaarlijks terugkerende evenementen in Woudrichem zijn de Boekenmarkt en de jaarmarkt met kermis. Rond Hemelvaart vind ieder jaar het Festival weekend Woudrichem plaats. Tijdens dit stadsfestival worden verschillende activiteiten georganiseerd. Het unieke evenement ‘Woerkums kampioenschap vis bakken’ is een van de drukst bezochte activiteiten. Verder is er een antiekmarkt markt en een kinderrommelmarkt. Het geheel wordt opgeluisterd door het plaatselijke visserskoor.

Goedkoop tanken in Woudrichem

Er zijn geen deelnemende tankstations in Woudrichem waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof