Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Zandvoort

Over Zandvoort

Zandvoort is een badplaats in de provincie Noord-Holland, maar is ook bekend van het Formule 1 circuit bij Park Zandvoort. Lange tijd werd er in Zandvoort geleefd van de visvangst, wat later kwam de badcultuur in opkomst waardoor publieke badhuizen verschillende beroemdheden naar het plaatsje trokken. Toen in 1899 een tramverbinding werd aangelegd tussen Zandvoort en Haarlem, en later ook met Amsterdam, groeide Zandvoort uit tot populaire en veel bezochte badplaats.

Bezienswaardigheden in Zandvoort

Oude tijden herleven in het Zandvoort Museum. Hier krijgt u een inkijkje in de geschiedenis van Zandvoort en is permanente tentoonstelling van Zandvoortse kunstenaars uit heden en verleden. Voor de strandjutters is er ook nog het Jutters-Mu-ZEE-um, met bijzondere schatten gevonden langs de kustlijn.

Activiteiten in Zandvoort

Zandvoort is heel veelzijdig. Het hele jaar door kunt u races en verschillende auto-evenementen bijwonen op het race circuit in Zandvoort. In de zomer heerlijk aan het strand liggen en in de wintermaanden kunt u tien zondagen lang in Zandvoort genieten van het festival Jazz in Zandvoort. Het programma bestaat uit een lange winterse strandwandeling met aansluitend een Jazz optreden in theater De Krocht. Op 1 januari kunt u deelnemen aan de traditionele Nieuwjaarsduik in Zandvoort.

Goedkoop tanken in Zandvoort

U kunt met korting tanken in Zandvoort bij de volgende tankstations:

A
Burgemeester van Alphenstraat 102
2041KP ZANDVOORT
B
Van Lennepweg 54
2041LL ZANDVOORT

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof