Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Zeewolde

Over Zeewolde

Zeewolde is een gemeente in Flevoland met ongeveer 22.000 inwoners. Zeewolde is in 1984 gebouwd en is daarmee de jongste gemeente van Nederland die niet door samenvoeging is ontstaan. De naam is afkomstig van het woord Seaewald wat een samentrekking is van zee en woud.

Activiteiten in Zeewolde

Zeewolde heeft twee zwembaden. Zwembad Het Baken is een binnenzwembad waar verschillende activiteiten worden gehouden. Zo kunnen kinderen met een zwemdiploma op vrijdagavond discozwemmen. Het tweede zwembad is het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo de Eemhof. Dit recreatiebad ligt in de nabijgelegen Centerparcs. Het zwembad beschikt over een golfslagbad, een aantal bubbelbaden, diverse glijbanen en een spectaculaire wildwaterbaan. Voor kleinere kinderen is er een peuterbad. Bij mooi weer kunt u ook gebruikmaken van de ruime ligweide.

Evenementen in Zeewolde

In september kunt u in Zeewolde Bij de Pinken bezoeken. Dit is een jaarlijks terugkerende boerendag in het centrum van het dorp. De dag begint met een boerenburgerontbijt. Vanaf 11.00 uur starten de andere onderdelen zoals het koemelken, kalfjesschilderen en de eierbakmachine.  Er zijn op deze dag veel activiteiten voor kinderen en er is ook een braderie met lokale ondernemers opgezet.

Goedkoop tanken in Zeewolde

U kunt met korting tanken in Zeewolde bij de volgende tankstations:

A
Schepenveld 49 A
3891ZK ZEEWOLDE
B
Gooiseweg 101
3898LT ZEEWOLDE
C
Gooiseweg 100
3898LT ZEEWOLDE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Flevoland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof