Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Zevenbergschen Hoek

Over Zevenbergschen Hoek

Het Noord-Brabantse Zevenbergschen Hoek was tot 1997 onderdeel van de gemeente Zevenbergen. Tegenwoordig valt het ongeveer 1.600 inwoners tellende dorp gedeeltelijk in gemeente Drimmelen en gedeeltelijk in gemeente Moerdijk. De naam Zevenbergschen Hoek komt van de scherpe bocht in de zeedijk bij het dorp.

Bezienswaardigheden in Zevenbergschen Hoek

In het centrum van Zevenbergschen Hoek staan een aantal interessante huizen die het dorp karakter geven. Zo is Huize Bloemendaal een oud veerhuis dat in 1612 gebouwd is. Dit grote huis is nog grotendeels in oorspronkelijke staat. In de Olavstraat zijn een aantal huizen te vinden die in Noorse stijl gebouwd zijn. Deze huizen waren een schenking van Noorwegen om te helpen na de watersnoodramp van 1953.

Evenementen in Zevenbergschen Hoek

Anders dan andere Brabantse en Limburgse plaatsen viert Zevenbergsche Hoek twee keer per jaar carnaval. Naast het gewone carnaval wordt er ook een zomercarnaval georganiseerd. Net als bij het gewone carnaval is er een optocht, een kinderochtend, een seniorenmiddag, en avonden vol muziek. Alles is in dit geval wel aangepast op het thema zomer.

Goedkoop tanken in Zevenbergschen Hoek

Er zijn geen deelnemende tankstations in Zevenbergschen-Hoek waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof