Goedkoop tanken in Zoetermeer

Over Zoetermeer

Zoetermeer is een van de grootste gemeenten in Zuid-Holland. Archeologische vondsten doen vermoeden dat Zoetermeer meer dan 1000 jaar geleden  al bewoon werd. De gemeente zoals hij nu bestaat is ontstaan uit de samenvoeging van de twee gemeenten Zegwaart en Zoetermeer. Dit gebeurde in 1935. Het noorden van Zoetermeer zijn polders en behoren tot het Groene Hart.

Bezienswaardigheden in Zoetermeer

Er zijn verschillende bezienswaardigheden in Zoetermeer die de moeite waard zijn om te bezoeken. Onder andere het stadsmuseum Zoetermeer, de Oude Kerk Zoetermeer en de Korenmolen De Hoop. Daarnaast zijn er behoorlijk wat rijks- en oorlogsmonumenten. Verder is een van de twee vestigingen van SnowWorld in Zoetermeer; een grote indoor skihal en de olympische wildwaterbaan Dutch Water Dreams.

Evenementen in Zoetermeer

Jaarlijks keren er tientallen evenementen terug naar Zoetermeer, onder andere Sweet Lake Caribbean, de Wielerronde van Zoetermeer en het Wilhelminaparkconcert.

Goedkoop tanken in Zoetermeer

In Zoetermeer kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Total Rokkeveen, Berkman Van der Burg en Avia Zoetermeer. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof