Goedkoop tanken in Zuidlaren

Over Zuidlaren

In het noorden van de provincie Drenthe ligt het dorp Zuidlaren, daar waar Berend Botje met zijn scheepje heenvoer.

Dagje uit in Zuidlaren

Ieder jaar wordt op de derde dinsdag in oktober de Zuidlaardermarkt gehouden. Deze van oorsprong paardenmarkt wordt jaarlijks door ongeveer 150.000 mensen bezocht. Het hele jaar door kunt u de rijksmonumenten van Zuidlaren bezoeken. De Hervormde kerk uit de dertiende eeuw, poldermolen De Wachter uit 1851 en kasteel Laarwoud uit 1688 zijn enkele voorbeelden.

Zuidlaren ligt vlakbij Nationaal Landschap Drentse Aa. In dit gebied kunt u genieten van de mooie, eeuwenoude natuur. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Een aantal routes zijn met wegwijzers aangegeven. Laat u hier vooral niet door beperken en ontdek de mooiste plekjes van Drenthe zelf.

Goedkoop tanken in Zuidlaren

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Zuidlaren met korting bij tankstation BrandOil Zuidlaren aan de Rijksweg N34. Hier tankt u goedkoop diesel, benzine en lpg. Het tankstation is iedere dag van de week geopend tot 23.00 uur.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook goedkoop tanken in Drenthe.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof