TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Zundert

Over Zundert

Zundert is een dorp in het zuidwesten van Noord-Brabant. Het dorp ligt ten zuiden van Etten-Leur en heeft ongeveer 8.000 inwoners. Zundert is de geboorteplaats van de kunstschilder Vincent van Gogh.

Bezienswaardigheden in Zundert

In Zundert vindt u aan de markt een Van Goghhuis waarin een kunst- en documentatiecentrum is gevestigd. Er worden in het gebouw ook schilderworkshops gegeven en er is een audiovisuele presentatie te volgen over het leven van Van Gogh. Het plaatselijke VVV kantoor zit ook in dit pand.

Evenementen in Zundert

Het eerste weekend van september is er een groot bloemencorso in Zundert. Tijdens dit grootse corso strijden twintig buurtschappen om de ereprijs voor de mooiste praalwagen. Ieder jaar is er weer veel variatie in de optocht aangezien de wagens niet aan een thema gebonden zijn. De praalwagens worden vergezeld van muziekkorpsen uit de wereldtop. Het evenement draait volledig op vrijwilligers en vindt al vanaf 1936 plaats.

Goedkoop tanken in Zundert

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zundert goedkoop tanken met korting bij Autocentrum van Elsacker aan de Meirseweg.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations