Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Zwartsluis

Over Zwartsluis

Zwartsluis is een dorp in de Overijsselse gemeente Zwartewaterland. Het dorp heeft ongeveer 5.000 inwoners en heeft als sinds de 14e eeuw een haven. Het dorp ligt in het stroomgebied van het Zwartewater en er wordt in de zomer dan ook actief gebruik gemaakt van de vele watersportvoorzieningen.

Bezienswaardigheden in Zwartsluis

In Zwartsluis vindt u het Schoonewelle Museum voor Natuur en Ambacht. In dit museum kunt u alle facetten van de natuur verkennen. De verschillende collecties benadrukken op inspirerende, educatieve en artistieke wijze de relatie tussen natuur en mens. Naast de vaste collectie geprepareerde vogels en zoogdieren zijn er onder andere een speurtocht voor kinderen en een expositie met verschillende scheepsmodellen en oude foto’s van scheepswerven in Zwartsluis.

Evenementen in Zwartsluis

Eens in de twee jaar vinden in Zwartsluis de Nationale Sleepbootdagen plaats. Op deze dagen worden historische sleepboten en opduwers tentoongesteld. U kunt op de boten meevaren of genieten van een van de artiesten die het evenement voorzien van muzikale omlijsting.

Goedkoop tanken in Zwartsluis

Er zijn geen deelnemende tankstations in Zwartsluis waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof