Contact
Mijn UnitedConsumers

Vakantietips

Gaat u graag met de auto op vakantie? In de zomer moet u weer op andere dingen letten dan in de winter. Daarom hebben we een aantal handige tips voor uw autovakantie verzameld. Wij helpen u graag op weg. 

Met de auto op vakantie

Voordat u de auto instapt naar uw vakantiebestemming, is het verstandig om een aantal zaken te controleren. Is uw ruitenvloeistof en koelvloeistof nog op peil? En hoe zit het met het oliepeil? Zorg ervoor dat uw banden de juiste spanning hebben en bekijk vooraf waar u de rustpauzes inlast. 

Tips voor uw vakantie in de winter

De kou kan in de winter de prestaties van uw auto beïnvloeden. Vaak is de oorzaak dat mensen niet goed weten hoe ze zich hierop kunnen voorbereiden. Denk bijvoorbeeld aan winterbanden, een ijskrabber en laat uw auto niet op de handrem staan. Lees meer wintervakantietips.

Tips voor uw zomervakantie

Jaarlijks gaan er miljoenen Nederlanders in de zomer met de auto op vakantie naar het buitenland. Bekijk de zomervakantietips en ga veilig de weg op!

Besparen op brandstof

Helaas voor de Nederlanders: de brandstof in het buitenland is meestal een stuk goedkoper. De goedkoopste brandstof in Europa tankt u in Luxemburg, waar de benzine tot 27% goedkoper is. Wij verzamelen voor u de brandstofprijzen in de populairste vakantielanden. Zo kunt u uw reis en tankstops slim plannen en nog meer besparen!

Gelukkig kunt u dankzij UnitedConsumers ook in Nederland besparen op uw brandstof. Met de tankkaart van UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd korting per liter. U tankt met korting bij ruim 600 tankstations in Nederland.

Vraag uw tankkaart aan!

Terug naar boven