TopImage
Tanken met korting

Voordelig tanken met de tankpas

Heb jij een eigen auto? Of leen je regelmatig de auto van iemand anders in ruil voor dat je af en toe de tank weer vult? Brandstof kost een hoop geld. Voor een volle tank benzine ben je al gauw € 50,- kwijt. Je kunt letten op je brandstofverbruik door zuinig te rijden. Dat is goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Maar ook de UnitedConsumers tankpas biedt jou voordeel.

Goedkoop tanken

Het leven is al duur genoeg. Besparen is dan ook gewenst. Bij UnitedConsumers tank je met korting. Met de tankpas kun je bij ruim 600 tankstations in Nederland goedkoop tanken. Met dit aantal vind je altijd wel een tankstation bij jou in de buurt. Handig voor als je onderweg bent, maar ook dicht bij je huis. Bij gebruik van de tankpas van UnitedConsumers bespaar je altijd minimaal 6 cent per liter op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Of je nu benzine, diesel of LPG nodig hebt. Geen gedoe, wel de korting.

Korting op Gemiddelde Landelijke Adviesprijs

UnitedConsumers berekent iedere dag de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Bovenop deze adviesprijs krijg je met de tankpas altijd minimaal 6 cent korting. Geeft het tankstation aan de pomp al 6 cent of meer korting op de adviesprijs, dan geeft UnitedConsumers je nog eens 1 cent Garantiekorting daar bovenop. Zo kan je korting steeds verder oplopen.

Vraag jouw tankpas aan


De tankpas: zo werkt het

De tankpas van UnitedConsumers is bij gebruik (zie voorwaarden) volledig gratis. De ruim 600 tankstations waar met korting getankt kan worden zijn allemaal bemand. Wel zo veilig. Bij het betalen wordt je tankpas gescand door de pompmedewerker. De korting wordt nietverrekend op de directe prijs, maar wordt binnen 24 uur bijgeschreven in jouw persoonlijke kortingstegoed. Zo doen we dat.
 

Win een gratis tankbeurt

Tanken winactie Actievoorwaarden