Contact
Mijn UnitedConsumers

Voordelig tanken met de tankkaart

Heeft u een eigen auto? Of leent u regelmatig de auto van iemand anders in ruil voor dat u af en toe de tank weer vult? Brandstof kost een hoop geld. Voor een volle tank benzine bent u al gauw € 50,- kwijt. U kunt letten op je brandstofverbruik door zuinig te rijden. Dat is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Maar ook de UnitedConsumers tankkaart biedt uw voordeel.

Goedkoop tanken

Het leven is al duur genoeg. Besparen is dan ook gewenst. Bij UnitedConsumers tankt u met korting. Met de tankkaart kunt u bij ruim 600 tankstations in Nederland goedkoop tanken. Met dit aantal vindt u altijd wel een tankstation bij u in de buurt. Handig voor als u onderweg bent, maar ook dicht bij uw huis. Bij gebruik van de tankkaart van UnitedConsumers bespaart u altijd minimaal 6 cent per liter op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Of je nu benzine, diesel of LPG nodig hebt. Geen gedoe, wel de korting.

Korting op Gemiddelde Landelijke Adviesprijs

UnitedConsumers berekent iedere dag de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Bovenop deze adviesprijs krijgt u met de tankkaart altijd minimaal 6 cent korting. Geeft het tankstation aan de pomp al 6 cent of meer korting op de adviesprijs, dan geeft UnitedConsumers u nog eens 1 cent korting daar bovenop. Zo kan uw korting steeds verder oplopen.

Vraag uw tankkaart aan


De tankkaart: zo werkt het

De tankkaart van UnitedConsumers is bij gebruik (zie voorwaarden) volledig gratis. De ruim 600 tankstations waar met korting getankt kan worden zijn allemaal bemand. Wel zo veilig. Bij het betalen wordt uw tankkaart gescand door de pompmedewerker. De korting wordt niet verrekend op de directe prijs, maar wordt binnen 24 uur bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. Zo doen we dat.