Contact
Mijn UnitedConsumers

Helemaal tot rust met de VGZ Mindfulness Coach

Samen met VGZ werken wij aan een gezonder Nederland. En lekker in uw vel zitten, hoort daar natuurlijk bij. Daarom heeft VGZ een gratis mindfulness app voor héél Nederland ontwikkeld. 

Met de VGZ Mindfulness Coach heeft u uw yoga-, mindfulness- en meditatieoefeningen zo bij de hand! De app bestaat uit meer dan 100 Nederlandstalige oefeningen. Zo is er altijd een oefening die bij u past.

Download de app

mindfulness app

app

Gratis app voor
iedereen

compleet aanbod

Compleet aanbod oefeningen

ico 3

Voor beginners en gevorderden

klok

Mindfulness wanneer het u uitkomt


Adem in, adem uit

Heel de dag van hot naar her rennen en altijd druk zijn, herkenbaar? Het is goed om uzelf niet te vergeten. Pak dus dat extra genietmomentje op de dag met de VGZ Mindfulness Coach app. De programma's in de app helpen u om in het moment te leven, wanneer het u uitkomt.


Gebruikers beoordelen de Mindfulness Coach app met:
4,1 
stersterstersterster leeg 

van de 5 sterren


Een moment voor uzelf met VGZ Mindfulness Coach

Dankzij de VGZ Mindfulness Coach app kunt u weer helemaal 'mindful' zijn. En hoe minder stress we ervaren, hoe beter! De Mindfulness Coach-app is inmiddels 1 miljoen keer gedownload en wordt door huisartsen en psychologen aanbevolen.


Kies zelf een programma dat bij u past
programma's

Meer dan 100 mindfulness oefeningen
oefeningen

Bepaal zelf hoe u de app gebruikt
zelf bepalen


De VGZ Mindfulness Coach programma's

Heeft u weinig tot geen ervaring met mindfulness? Dan is er speciaal voor u een beginnersprogramma. Kies hiervoor het programma 'Kennismaken met mindfulness'. Als u graag de diepte in wilt, kiest u voor 'Verdiepen in mindfulness'. Bovendien hebben we een programma over mindful bewegen, probeer het uit met de yoga-oefeningen in het programma 'Mindful bewegen'.

Kies de oefening waar u op dat moment behoefte aan heeft. Ook handig: in de app kunt meerdere filters toepassen die bij uw behoefte aansluiten.


 

Minder stress en meer leven in het moment

  • Een gratis app voor iedereen
  • Voor beginners én gevorderden
  • Meer dan 100 oefeningen en 7 programma's
     

Google Play App Store

mindfull leven

Vergoeding voor mindfulness

Naast de VGZ Mindfulness Coach app zijn er ook vergoedingen vanuit onze aanvullende verzekeringen die u kunnen helpen. Voor meer balans, rust en energie. 

Bekijk mindfulness vergoedingen


Veelgestelde vragen over VGZ Mindfulness Coach

Het effect van VGZ Mindfulness Coach is wetenschappelijk bewezen. In 2017 is er onderzoek gedaan naar de effectiviteit van mindfulness training via een app. Wat gebeurt er op de korte én lange termijn met mensen als zij mindfulness training volgen? Hoe verbetert dit hun leven? In deze studie is het positieve effect van VGZ Mindfulness Coach aangetoond. Gebruikers van de app ervaren minder stress, hebben meer energie, zijn meer zelfbewust en ontspannen.

Alle oefeningen in de VGZ Mindfulness Coach app zijn geschreven door Annegreetje Wolfs. Een professionele mindfulness trainer die aangesloten is bij de VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland.