Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

9

Ik vind het heel erg prettig en makkelijk

Ik merk dat ik het fijn vind dat ik spaar en dat alles duidelijk is , als ik bel wordt ik snel geholpen.

21-09-2022

Michael , Zwaag

Beveelt ons aan

Beste Michael,

Bedankt voor de mooie woorden!

Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en ons spaarsysteem, hier doen we het voor!

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Geweldig

Je vraagt om een bedrag wat je hebt gespaard en binnen een paar weken krijg je het gestort op je rekening.

19-09-2022

Sylvia , St-Annaland

Beveelt ons aan

Beste Sylvia,

Bedankt voor uw review!

Fijn dat u zo tevreden bent over ons en over ons spaarsysteem.
Wij wensen u veel plezier toe met het besteden van uw uitbetaalde korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

De medewerkers van UC zijn doorbijters.

Ondanks dat klachten gecontroleerd moeten worden staat UC achter haar klanten en hebben ze geen twijfel over de waarheidsvertelling van deze. De mensen achter UC zijn echte ‘doorbijters’. Bedankt voor jullie hulp en vertrouwen beste Inge en Sanne. Ga zo door!

08-09-2022

Jan-Peter, Tilburg

Beveelt ons aan

Beste Jan-Peter,

Bedankt voor uw review en uw mooie woorden.

Wij vinden het erg fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de uitkomst en dat wij u hierbij hebben mogen helpen.
Indien wij u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

zeer goed geholpen

ik heb via de mail mijn probleem doorgegeven. telefonisch ben ik daarna vrij snel benaderd en is een en ander adequaat opgepakt en opgelost.

06-09-2022

Dennis , Almere

Beveelt ons aan

10

Accurate en snelle service

Onmiddelijk antwoord op mijn vraag en snelle afhandeling.

05-09-2022

Marijke Ruiter-Duifhuizen, Oldenzaal

Beveelt ons aan

Beste M. Ruiter - Duifhuizen,

Hartelijk dank voor deze 10! Veel plezier met uw bespaartegoed :)

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Goede service

Hele goede service

31-08-2022

Angelina, Roosendaal

Beveelt ons aan

Beste Angelina,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service.
Wij doen ons best en vinden het daarom ook erg fijn om dit terug te horen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Correct

Goede organisatie en correcte afwikkeling van de opgebouwde vergoedingen

24-08-2022

Johan, Valkenburg zh

Beveelt ons aan

Beste Johan,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u zo tevreden met ons bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Is gewoon goed.

Is een leuk spaarpotje.

23-08-2022

Marian, Tilburg

Beveelt ons aan

Beste Marian,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn om te lezen dat onze service u zo goed bevalt.
Wij wensen u veel plezier toe met uw opgespaarde korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

19-08-2022

Alette, Bilthoven

Beveelt ons aan

10

Perfect

Goede en geduldige hulp bij het inloggen.

12-08-2022

Mariëtte , Veldhoven

Beveelt ons aan

Beste Mariëtte,

Wat een mooi compliment, bedankt! We kijken altijd graag met u mee als er hulp nodig is :)

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
10

Gewoon perfect

Heel goed je word altijd vriendelijk te woord gestalt als je opbelt.heel fijn .bedankt groeten Jan dijkstra.

20-07-2022

Jan, Hardinxveld giessendam

Beveelt ons aan

Beste Jan,

Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn om te zien dat u onze klantenservice beoordeeld met een 10!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

PRIMA!

BEHULPZAAM, SNELLE REACTIE OP MIJN VRAGEN!! DUS ZEER TEVREDEN!

19-07-2022

GERBEN, HOOFDDORP

Beveelt ons aan

Beste Gerben,

Wat fijn dat u zo tevreden bent, daar doen we het natuurlijk voor!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
9

Goede service

Goede service

19-07-2022

Henna, Den Haag

Beveelt ons aan

Beste Henna,

Bedankt voor deze mooie 9!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Geweldig

Alles met een klik of belletje geregeld. Vriendelijk te woord gestaan. Makkelijk sparen zo.

19-07-2022

Rianne, Berlicum

Beveelt ons aan

Beste Rianne,

Wat fijn dat u onze klantenservice een 10 geeft! Veel plezier met (het uitgeven van) uw bespaartegoed :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Mijn ervaring is zeer positief.

Omdat ik door UnitedConsumers goed op de hoogte wordt gehouden op velerlei gebied.

19-07-2022

Anton, Soest

Beveelt ons aan

Beste Anton,

Bedankt voor deze 10! Heel fijn om te zien dat u zo tevreden bent :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
Terug naar boven