Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Is geweldig

Vertrouwend

18-01-2023

Gmlj Boullart, VALKENSWAARD

Beveelt ons aan

8

goed

Jammer dat het spaar tegoed van Januari niet uitbetaald is. Ik vond het vreemd dat 6-1-2023 mijn btelaling nog niet binnen was terwijl het 27-12 -2022 bij mij was afgeschreven.Hopend dat het in het vervolg beter gaat,heb nooit problemen gehad met UnitedConsumers.

17-01-2023

J.H. Bokkers, Nijkerk

Beveelt ons aan

10

Prima

Weinig gebruik van hoeven te maken.

17-01-2023

Birgitte , Wageningen

Beveelt ons aan

10

Waanzinnig goed geholpen

Mijn vragen werden goed beantwoord. Samen meekijken naar oplossingen of goedkoper

29-12-2022

Chandra radhe, Den Haag

Beveelt ons aan

10

Goede service

Zeer goede ervaring.

20-12-2022

H.Bouchibti , Denhaag

Beveelt ons aan

Beste H. Bouchibti,

Bedankt voor deze beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Zeer blij met die korting

Ben zeer tevreden

19-12-2022

ac De ruiter, Den haag

Beveelt ons aan

Beste A.C. de Ruiter,

Bedankt voor uw review, goed om te zien dat u zeer tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Goede informatie

Goede en leuke informatie

19-12-2022

Martha , Leek

Beveelt ons aan

Beste Martha,

Bedankt voor deze 10! Fijn om te zien dat u tevreden bent :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Top super fantastisch.

Geweldige organisatie en een eerlijke mensen.
Dat je echt doet verbazen in deze tijd/wereld.
Heb alleen maar lovende woorden voor jullie allen.
Zou zeggen een dikke pluim verdiend.

19-12-2022

Els, Vlissingen

Beveelt ons aan

Beste Els,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en complimenten. Het doet ons erg goed dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen, bedankt!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
5

Zie hieronder

Ik zie steeds minder de toegevoegde waarde om via UC bij VGZ verzekerd te zijn!

19-12-2022

Jan van Eijk, Breda

Beste Jan,

Wat jammer om te horen dat u niet zo tevreden bent.

Als uw ontevredenheid komt, door het beëindigen van de collectiviteits korting op de basisverzekering dan snappen wij dit helemaal.
De overheid heeft namelijk besloten dat er geen korting meer op de basisverzekering gegeven mag worden, dit geldt voor alle zorgverzekeraars in Nederland.

Wel hebben wij de korting op de aanvullende verzekeringen verhoogd naar 20% en ontvangen al onze deelnemers begin februari een waardebon van € 25,00.

Als er iets anders is waar uw ontevredenheid over gaat, vernemen wij dit graag van u zodat wij u kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
Klantenservice UnitedConsumers
10

Uitstekende service

Uitstekende service en je bouwt een leuk spaartegoed op

19-12-2022

Trea Jonkman, Goor

Beveelt ons aan

10

Prima

Gewoon goed

19-12-2022

Tillie, Groesbeek

Beveelt ons aan

10

KWALITEIT MET HOOFDLETTERS

In een steeds meer gedigitaliseerde wereld, onderscheidt UC zich.
omdat;
uitstekende bereikbaarheid
onpartijdigheid
eerlijk en goed advies
goede producten
scherpe prijs
Dit alles maakt UC een partij die het overwegen meer als waard is.

vr gr Jan

19-12-2022

Jan, Wervershoof

Beveelt ons aan

10

Geweldig geïnformeerd!

Zeer goed geholpen en bijzondere aardige dame.

19-12-2022

M.DJ., Arnhem

Beveelt ons aan

10

Zeer klantgericht en ervaren.

Zeer klantgericht en vriendelijke Mw.
Ze had veel kennis van zaken en gaf een goed advies.
Nogmaals mijn dank hiervoor.

16-12-2022

Miriam, Kerkrade

Beveelt ons aan

Beste Miriam,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn om te lezen dat u een fijn gesprek met onze collega heeft gehad.
Wij geven uw complimenten door aan haar.

Met vriendelijke groet,

Nienke van UC
10

Zeer deskundige en behulpzame medewerkster

Mijn intentie was om over te stappen. Uw medewerkster heeft mij geduldig door de processen geleid met een duidelijke uitleg over de vergoedingen en het sparen van de kortingen op de aanvullende verzekeringen. En dat is de reden dat ik toch weer voor u kies. Mijn complimenten aan deze dame die er daadwerkelijk is voor de klant.

03-12-2022

Fauzia , Rotterdam

Beveelt ons aan

Beste Fauzia,

Hartelijk dank voor uw compliment aan onze medewerker!
We zullen dit aan haar doorgeven :)

Bedankt voor uw keuze om bij UnitedConsumers klant te blijven.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
Terug naar boven