Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1
10

Erg behulpzaam

Ben erg goed geholpen kwamen afspraken na tot nu toe

02-08-2021

Rick, Haarlrm

Beveelt ons aan

Beste Rick,

Bedankt voor het compliment! Het nakomen van onze afspraken vinden wij erg belangrijk, goed om te zien dat u dit ook zo heeft ervaren.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice
UnitedConsumers
9

geweldige service

De service is heel goed en het op de hoogte stellen van de gelden die ik goedkoper uit ben geeft u een duidelijk beeld. Als er iets bij elkaar gespaard is word ik op de hoogte gesteld. De zaken worden goed geregeld!

30-07-2021

Nel, Dordrecht

Beveelt ons aan

10

Super

Snel en vriendelijk contact, goede uitleg

27-07-2021

Joh, WOUDRICHEM

Beveelt ons aan

Beste,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Erg fijn om te lezen dat uw contact met UnitedConsumers naar wens verlopen is.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

IK BEN ERG TEVREDEN

Ik ben blij met UnitedConsumers, ik word vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, afspraken worden nagekomen en het biedt financieel voordeel.

21-07-2021

Rianne Oudshoorn, Reeuwijk

Beveelt ons aan

Beste Rianne,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Ontzettend fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Prettige en ervaren ondersteuner

Begeleid door United Consumer ben ik per 1 januari 2014 van zorgverzekering veranderd. Tot op heden goed ondersteund en begeleid bij vragen, en up to date gehouden via informerende emails.
Een mooie bijkomstigheid was het welkomcadeau.

Ik vind het spaarprogramma uitstekend en heb daardoor artikelen met korting kunnen kopen én bedragen laten uitbetalen.
Ik zal voorlopig zeker lid blijven!

21-07-2021

Carla, Zwolle

Beveelt ons aan

Beste Carla,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Erg fijn om te lezen dat u nog steeds tevreden bent over uw overstap naar ons.
Laten we hopen dat u nog jarenlang tevreden deelnemer van ons blijft, wij zullen ons best voor u doen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

ik ben heel tevreden

ik ga er lekker van genieten

21-07-2021

henk spijk, poortugaal

Beveelt ons aan

Beste Henk,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling met het prachtige cijfer.

Goed om te vernemen dat u tevreden bent over ons.
Wij wensen u veel plezier toe met uw gespaarde korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Goede hulp

Ze zijn goed in oplossen van problemen en altijd bereikbaar voor info.

14-07-2021

John, Diemen

Beveelt ons aan

Beste John,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoording en het prachtige cijfer.

Erg fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
5

Nog geen problemen gehad. Alleen te duur.

UC geeft wel elke maand zo’n €12,29 terug van de betaalde premie van €63. En ook niet elke maand. De eerste keer na 2 maanden de 2e keer na 3 maanden. Ik had liever dat de maandpremie lager is, zo’n €50 p/m. Ook is UC niet erg soepel. Ik had de max. Schadevrije jaren. Ben toen naar Indonesie verhuisd. Daar is geen autoverzekering. Wel motor en auto gereden, maar toch toch met 0 schadevrije jaren, moeten beginnen.

12-07-2021

Fred, Delft

Beste Fred,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Het klopt dat u maandelijks een korting spaart op uw autoverzekering. Indien gewenst kunt u uw korting elke maand op uw bankrekening laten storten. U hoeft hiervoor niet te wachten op de herinnering van onze korting e-mails.
U kunt de korting gemakkelijk zelf aanvragen door in te loggen op onze website of door ons te bellen of een e-mail te sturen.

Wij vinden het vervelend om te horen dat u uw schadevrije jaren kwijt bent. Wanneer u een jaar geen auto op uw naam heeft, komen helaas alle schadevrije jaren te vervallen.
Dit is een regel waaraan elke autoverzekeraar in Nederland zich aan moet houden, zodoende ook wij.

Indien u nog meer vragen heeft, vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Uitstekend en vlot telefonisch geholpen, dank je wel!

Het omzetten van een zorgverzekering is vaak veel werk en zaken uitzoeken. Bij UC hielp iemand mij telefonisch prima, niet in de wacht, geen onnodige vragen, binnen 10 minuten was alles besproken en bevestigd via de mail.

09-07-2021

Suzanne van haren, Rijssen

Beveelt ons aan

Beste S. van Haren,

Wauw, bedankt voor deze complimenten!
Heel fijn om te zien dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor :)

Met vriendelijke groet,

Klantenservice
UnitedConsumers
10

Flexibel en servicegericht

Flexibel en servicegericht

07-07-2021

Sandra Bouquet, Diemen

Beveelt ons aan

Beste Sandra,

Bedankt voor de mooie woorden en het cijfer 10!

Ontzettend fijn om te lezen dat u onze service goed vindt.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
7

Gewoon goed zonder ingewikkeld gedoe

Gewoon prima

06-07-2021

Wim, Hoogeveen

Beveelt ons aan

10

duidelijk, korte lijnen ook telefonisch

Duidelijk, korte lijnen, ook telefonisch duidelijke taal.

06-07-2021

Har hansen, Melick

Beveelt ons aan

Beste heer Hansen,

Bedankt voor uw beoordeling en de 10!

Het doet ons goed om te vernemen dat u onze service als goed ervaren heeft.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Ok

Goed tot
Prima ‘

05-07-2021

Peter, grave

Beveelt ons aan

9

Fijn geholpen

Het lukte mij niet op een uitkering van een kortings bedrag voor elkaar te krijgen. Na 1 mail werd het gestort. Fijn geholpen en lekker snel!

05-07-2021

J.H., Amsterdam

Beveelt ons aan

10

Snel

Heel snel geantwoord en gelijk actie ondernomen met verwachte datum,, Super !!!

05-07-2021

Ferry, Kudelstaart

Beveelt ons aan

Beste Ferry,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze service.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
Terug naar boven