Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

9,1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Het heeft mij meermalen geholpen iets extras te doen voor mijzelf en echtgenoot

De eerste keer dat ik er gebruik van maakte was een mooi hoekbureau voor mijn man die toen bij mij vanuit Velp bij mij kwam wonen. Nu ga ik het gebruiken voor 3 implantaten omdat ik op 71 jarige leeftijd nog steeds mijn eigen tanden heb en geen plaatje moet aan laten meten.

17-04-2024

Anne-Marie Hermsen, Vinkeveen

Beveelt ons aan

10

Prima

Zeer duidelijke uitleg. Dank je wel.

02-04-2024

Ton , Drunen

Beveelt ons aan

Beste Ton,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

Goede service bieden vinden wij erg belangrijk. Wij vinden het daarom ook erg fijn dat je goed geholpen bent door ons.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Alles klopt en overzichtelijk.

Je merkt er niets van, maar toch spaar je. De site is duidelijk en overzichtelijk. Alles wordt goed en snel behandeld. Top dus.

19-03-2024

Ton, Arnhem

Beveelt ons aan

Beste Ton,

Bedankt voor het plaatsen van je mooie review.

Wij vinden het erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons.

Groetjes Nienke
UnitedConsumers
1

Zeer slecht geholpen naar uitblijven betaling

De aanvraag tot uitbetaling van het 'spaartegoed' is netjes op tijd gedaan via de website.
Het tegoed is niet uitbetaald. Pas nadat ik contact heb opgenomen werd ik er van beschuldigd dat ik een foutief bedrag heb aangevraagd.

Als klant kun je het bedrag helemaal niet aanpassen.

Het bedrag wordt nu pas een maand later uitbetaald terwijl het de termijn twee dagen geleden al is verlopen.
Er werd niet meegedacht. Er werd geen verontschuldiging aangeboden.

22-01-2024

K, Capelle

10

Gaat altijd goed

Geen nare ervaringen tgehad is altijd goed gegaan

18-01-2024

Gideon , Amsterdam

Beveelt ons aan

Beste Gideon,

Bedankt voor uw review!

Erg fijn om te horen dat u tot nu toe tevreden bent over ons.
Laten we dit nog lang zo houden.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Deze verzekering heeft vrije keuze

VGZ

18-12-2023

Erik, Hoorn

Beveelt ons aan

Beste Erik,

Bedankt voor uw review!

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
7

Een goed service ik ben heel tevreden een mooi actie eens per jaar

jullie komen je afspraken na dankjewel

18-12-2023

MARIJKE VAN NUENEN, Rossum

Beveelt ons aan

Beste Marijke,

Bedankt voor het plaatsen van uw review!

Erg fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze service en de acties/kortingen die u van ons ontvangt.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Geweldig

Nvt

15-12-2023

Erna Aliradja , Zoetermeer

Beveelt ons aan

10

Flink besparen

Het lidmaatschap van United Consumers heeft mij de laatste jaren heel veel geld bespaart.
Ik heb al twee keer een nieuwe Ipad kunnen kopen en nu ook weer een mooi spaarpotje uit laten betalen. Komt bij dat ik heel tevreden ben met mijn zorgverzekering.

15-12-2023

Gerry, Twello

Beveelt ons aan

10

Uitstekend!

Uitstekende service!!

15-12-2023

Hamza, Almere

Beveelt ons aan

2

Het klopt niet wat ik beur

Ik heb bij jullie een heel jaar getankt en heb maar 5,71 euro bespaart hoe kan dat?

15-12-2023

Adriaan , Oss

Beveelt ons aan

10

Damian

Dd

14-12-2023

Damian Swiatanski, Zellik

Beveelt ons aan

9

zeer goed

ik ben al jaren bij unitedconsumers en blijf dat ook zeer fijn om daar bij te zijn altijd alles op tijd op je pc

29-11-2023

sjef breugel bij , Vught

Beveelt ons aan

Beste Sjef,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Fijn om te lezen dat u een tevreden klant bent en dat u ook bij ons wil blijven. Hier doen we het voor.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

zeer goed

ben al veel jaren bij vgz nooit problemen mee gehad goed service

23-11-2023

Jh Protzman, Zwolle

Beveelt ons aan

Beste J.H. Protzman,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Prima

Goed

17-11-2023

Peter, Den Bosch

Beveelt ons aan

Beste Peter,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers