Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0
1

Belachelijke constructie

Super irritant dat je een hogere premie betaald, die dan in een spaartegoed komt. En dan wordt je ook nog gefeliciteerd met de door jezelf te initiëren uitkering.
Reden voor mij om volgend jaar zeker een andere zorgverzekering te kiezen, ook als deze duurder is.

24-02-2021

Henk Venema, Elahuizen

Beste Henk,

Wij vinden het vervelend om te horen dat onze werkwijze niet geheel duidelijk voor u is. Tijdens de aanmelding en in de bevestiging e-mails maken wij juist bekend dat u korting spaart via ons. Dit kunt u op elk gewenst moment laten uitbetalen op uw bankrekening.
Indien gewenst kunnen wij de korting automatisch maandelijks aan u uitbetalen, zodoende hoeft u niet zelf in te loggen en uw korting aan te vragen. Indien u dit wenst, vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Goed

Super

24-02-2021

Sandra, Elsloo lb

Beveelt ons aan

10

Attent en behulpzaam

Door een miscommunicatie toch goed geholpen.

23-02-2021

Ruud, Woerden

Beveelt ons aan

10

Geweldige en zeer vriendelijke service

Ik ben ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen. Ik ben erg tevreden over de snelle en adequate hulp.

09-02-2021

Kees , Voorburg

Beveelt ons aan

10

Geweldige en zeer vriendelijke service

Ik ben ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen. Ik ben erg tevreden over de snelle en adequate hulp.

09-02-2021

Kees , Voorburg

Beveelt ons aan

Beste Kees,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de hulp van onze klantenservice. Bedankt voor het mooie cijfer!

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
9

Wat een service!

Zojuist met medewerker Pascale gesproken.

Helaas kon zij mij niet helpen aan een passende verzekering maar ze heeft alle moeite en tijd genomen om mee te denken.
Echte service!

28-01-2021

Yvonne Koops-van Beek, Almere

Beveelt ons aan

Beste Yvonne,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Erg fijn om te lezen dat u een eerlijk antwoord heeft ontvangen van onze medewerker.
Wellicht dat onze verzekering in de toekomst wel aantrekkelijk is voor u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

direct, correct, onmiddellijk en doeltreffend, daar verlangen we allemaal naar.

Weken bezig geweest iets te vragen aan de zorgverzekeraar. SamChat, SamanthaChat konden mij niet helpen en wisten, ondanks mijn talloze duidelijke 'zoekwoorden' niet waar ik het überhaupt over had. Op 9 december een ouderwetse brief geschreven met mijn probleem en per PostNL verzonden naar het opgegeven postadres. Ruim een maand later had ik nog geen reactie en volkomen teneinderaad UnitedConsumers gemaild, die onmiddellijk en doeltreffend actie ondernam. Omdat ik niet aan UC had medegedeeld om welke zorgaanbieder het ging konden zij de zaak niet verder behandelen maar zorgden er voor dat ik de volgende morgen al door de zorgaanbieder werd opgebeld. Die wees mij de weg - die even later een omweg bleek- maar uiteindelijk kreeg ik toch het antwoord dat ik nodig had en dat de zaak voor mij oploste.

27-01-2021

Teus van Steenis, Helmond

Beveelt ons aan

Beste T. van Steenis,

Hartelijk dank voor deze 10! Heel fijn om te horen dat wij hebben kunnen bemiddelen in de oplossing voor u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
Klantenservice UnitedConsumers
2

slecht

Sorry maar na jaren via jullie een zorgverzekering te hebben,en dan uiteindelijk maar 94 euro opgebouwd te hebben,is tich wel heel erg triest,dus dit us het laatste jaar dat ik me via jullie verzeker

26-01-2021

i, gemert

Beste Inge,

We zien dat u sinds oktober 2019 via ons collectief verzekerd bent. Tot 31-12-2019 hebben wij altijd 10% korting op de basisverzekering gegeven.
Helaas heeft de overheid besloten dat per 1-1-2020 de maximale collectiviteitskorting 5% mag zijn. Via ons VGZ collectief ontvangt u 4% korting in 2020 en 3% korting in 2021 op de basisverzekering.
Via ons UnitedConsumers collectief geven wij de maximale collectiviteitskorting en ontvangt u 5% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering. Hierover hebben wij meerdere e-mails gestuurd ter informatie.
Indien gewenst kunt u tot 31 januari alsnog gebruik maken van ons UnitedConsumers collectief.

Mvg Nienke
UnitedConsumers
10

goede ervaring

beste ervaring goede colletive verzekering

19-01-2021

jose, den haag

Beveelt ons aan

Beste Jose,

Bedankt voor het mooie cijfer en de mooie woorden.
Erg fijn om te lezen dat u goede ervaringen met ons heeft.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

goede ervaring

beste ervaring goede colletive verzekering

19-01-2021

jose, den haag

Beveelt ons aan

10

Heel Tevreden al jarenlang

al jaren een hele goede ervaring met U C eerst met brandstof en energie en in een later stadium ook met de zorgverzekering al met al een leuk spaarpotje voor onverwachte dingen

19-01-2021

Pieter, Amsterdam Noord

Beveelt ons aan

10

Heel Tevreden al jarenlang

al jaren een hele goede ervaring met U C eerst met brandstof en energie en in een later stadium ook met de zorgverzekering al met al een leuk spaarpotje voor onverwachte dingen

19-01-2021

Pieter, Amsterdam Noord

Beveelt ons aan

Beste Pieter,

Bedankt voor het plaatsen van uw positieve beoordeling.

Leuk om te lezen dat u meerdere producten via ons afneemt, zo gaat het sparen heel snel.
Wij wensen u veel plezier toe met uw gespaarde korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Blij dat ik elke keer mijn spaar te goed krijgt

Bedankt voor het overmaken van mijn spaar tegoed elke keer val het mee

19-01-2021

Susan, Waalwijk

Beveelt ons aan

Beste Susan,

Bedankt voor het mooie cijfer.

Leuk om te lezen dat u blij wordt van de gespaarde korting.
Wij wensen u veel plezier toe met uw korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Blij dat ik elke keer mijn spaar te goed krijgt

Bedankt voor het overmaken van mijn spaar tegoed elke keer val het mee

19-01-2021

Susan, Waalwijk

Beveelt ons aan

8

Goede organisatie

Altijd perfect geholpen .

19-01-2021

C, Zwijndrecht

Beveelt ons aan

Terug naar boven