Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1
9

Top

Snelle afhandeling

19-10-2021

Roos, Almere

Beveelt ons aan

10

Uitstekend

Prima geregeld

19-10-2021

J van poortvliet, St annaland

Beveelt ons aan

9

Geweldig had het nog niet verwacht maar het stond al op m'n rekening.

Heel erg blij en tevreden

19-10-2021

Winny , Soest

Beveelt ons aan

Beste Winny,

Fijn dat u zo positief bent over de (snel) uitbetaalde korting!

Met vriendelijke groet,

Klantenservice
UnitedConsumers
9

onverwachte teruggave

Had hier helemaal niet meer op gerekend....lekker

19-10-2021

A.J.P. Bastings, berkel-enschot

Beveelt ons aan

Beste A.P.J. Bastings,

Wat een fijne beoordeling! Veel plezier met uw uitbetaalde kortingstegoed.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice
UnitedConsumers
10

nieuwe zorgpas.

Goed geholpen met het aanvragen van mijn nieuwe zorgpas.

15-10-2021

Coby de Rijk, 's-Hertogenbosch

Beveelt ons aan

Beste C. de Rijk,

Bedankt voor deze 10! Heel fijn dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice
UnitedConsumers
10

Prima geholpen

Werd aardig geholpen, duidelijk

12-10-2021

Annelies , Zeist

Beveelt ons aan

10

Geweldig

Ik vind het geweldig

09-10-2021

Yvonne , Rijswijk

Beveelt ons aan

Beste Yvonne,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Goed om te vernemen dat u tevreden bent over ons.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Snel en behulpzaam

Mijn vraag werd binnen een paar minuten vriendelijk afgehandeld

05-10-2021

G.g Schreursdekrom, Hoogvliet Rotterdam

Beveelt ons aan

Beste,

Bedankt voor het prachtige cijfer en de mooie woorden.

Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Prettige communicatie en hulp bij uitzoeken verzekering

Prettige service

01-10-2021

Trudy, Haarlem

Beveelt ons aan

Beste Trudy,

Bedankt voor de mooie woorden en het prachtige cijfer.

Wij vinden service ontzettend belangrijk, goed dat u dit ook zo ervaren heeft.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
7

Geweldig

Geweldig geholpen.

01-10-2021

Vonn Hartman, Kootwijk

Beveelt ons aan

Beste Hans,

Bedankt voor uw beoordeling.

Erg fijn om te vernemen dat u naar alle tevredenheid bent geholpen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Positief

De online hulp heeft mij met veel geduld geleerd hoe ik een nota kan declarenen!!
Hartelijk dank!!

01-10-2021

Mia, Baarlo

Beveelt ons aan

Beste Mia,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Wat goed om te vernemen dat u goed geholpen bent. Wij staan altijd klaar voor onze klanten indien nodig.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Prima

Prima, snel bericht op mijn vraag

01-10-2021

Toos, Berkel Enschot

Beveelt ons aan

Beste Toos,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Altijd fijn om te vernemen dat u snel en goed geholpen bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
7

Uitstekende ervaring

Altijd direct en correct antwoord.

23-09-2021

Joke , Soest

Beveelt ons aan

Beste Joke,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Goed om te lezen dat u ervaring met UnitedConsumers als uitstekend ervaart.
Deze berichten vinden wij altijd leuk om te ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

geheel onverwachs un leuk bedreag ontvangen

geheel onverwachs hep ik een leuk bedrag ontvangen ,, ben er erg blyj mee ,had dit ech nodig doordat myn wasmeschiene en droger stuk zyn gegaan ,, dankjewel unitedconsumers

18-09-2021

marjo jo senna en ubachs, MAASTRICHT

Beveelt ons aan

Beste Marjo,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wat moet het fijn zijn om ineens te horen dat u korting bij ons heeft gespaard. Vooral als u het hard nodig heeft voor een wasmachine en droger.

U kunt bij ons inloggegevens instellen zodat u kunt bijhouden hoeveel korting u weer gespaard heeft.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

De korting was top en dat jij mij dit laten weten vond ik top

De ervaringen met jullie is het goed eerst kreeg ik een mooi kado en nu deze korting bedankt voor jullie goede service
Mo.

16-09-2021

Mhamed, Amsterdam

Beveelt ons aan

Terug naar boven