Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

8

Goede service

Bedankt voor het overmaken van mijn tegoed

15-04-2022

Karel Fransen, Helmond

Beveelt ons aan

Beste Karel,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn dat u onze service als goed ervaart.
Wij wensen u veel plezier toe met het uitbesteden van uw korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
7

Goed

alleen heb ik brief naar jullie toe gestuurd met de woorden dat ik het geld wilt laten staan maar nu staat erop dat jullie het al overgemaakt hebben dat vindt ik jammer verder ben ik tevreden over jullie

14-04-2022

Caroline j den hertog, Hellevoetsluis

Beveelt ons aan

Beste Caroline,

Bedankt voor uw review.

Fijn dat u tevreden met ons bent.

Wij zien dat u op 15 december zelf via onze website een kortingsaanvraag heeft geplaatst.
Waarschijnlijk heeft dit elkaar net gekruist met de korting die rond 15 december aan u uitbetaald werd.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

geweldig

ben super tevreden,je kunt een lekker spaarcentje opbouwen.altijd zeer behulpzaam beveel het iereen aan

14-04-2022

mieke van der vossen, Haaksbergen

Beveelt ons aan

Beste Mieke,

Bedankt voor uw review en de mooie woorden.

Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service, wij doen ons best.
Wij wensen u veel plezier toe met uw gespaarde korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Een vriendelijke en goede verzekering

Een klantvriendelijke verzekering

14-04-2022

Hetty, Sint michielsgestel

Beveelt ons aan

Beste Hetty,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Klantvriendelijkheid en service vinden wij erg belangrijk.
Goed om te vernemen dat u dit ook zo ervaart.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Super

Julie zijn zo correct, petje af

14-04-2022

Jacqueline , Zwolle

Beveelt ons aan

Beste Jacqueline,

Bedankt voor deze fijne review.

We blijven onze best doen voor onze deelnemers.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Prima service

Je word telefonisch altijd goed te woord gestaan,duidelijk en snel.

08-04-2022

Jan , Leiden

Beveelt ons aan

Beste Jan,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Super snel en makkelijk geregeld

Zowel declaraties rondom de bevalling als het bijschrijven van mijn kindje in mijn verzekering waren binnen no time geregeld, met extreem simpele stappen. Fijn!

06-04-2022

Hannah, Bilthoven

Beveelt ons aan

Beste Hannah,

Bedankt voor dit mooie compliment, goed om te zien dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Top!

Snel en duidelijk antwoord, top!

06-04-2022

Lisa, Den Haag

Beveelt ons aan

10

snelle en duidelijke reactie en communicatie

Vandaag gemaild, binnen een paar uur antwoord, prima

28-03-2022

GJ, Arkel

Beveelt ons aan

Beste GJ,

Bedankt voor deze mooie woorden! Daar doen we het voor :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Snel antwoord en nuttige informatie

Ik had een mail met vraag gestuurd en kreeg al snel een goed en duidelijk antwoord. Plus als extra nog informatie die welkom was.

24-03-2022

Marian , Rosmalen

Beveelt ons aan

Beste Marian,

Bedankt voor de 10!

Erg fijn om te lezen dat snel en goed geholpen bent, hier doen we het voor!
We zetten graag een stapje extra voor onze klanten.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

9

Is prima, geen problemen

22-03-2022

Ineke , Oss

Beveelt ons aan

Beste Ineke,

Bedankt voor deze review!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Super

Snel en kundig zoals altijd.

22-03-2022

Joyce , Wijchen

Beveelt ons aan

Beste Joyce,

Hartelijk dank voor deze 10 en het mooie compliment!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
8

Snelle reactie en afhandeling

Goed te woord gestaan en er werd direct actie ondernomen.

Moet daarna een email ontvangen en na mijn reactie daar op werd ook gelijk doorgepakt en was het diezelfde middag nog afgehandeld.

19-03-2022

Bianca , Deest

Beveelt ons aan

Beste Bianca,

Bedankt voor deze review, fijn om terug te zien dat u blij met met onze snelle actie en reactie!

Met vriendelijke groet.

Inge
UnitedConsumers
10

Supersnelle afhandeling

Binnen enkele uren was mijn verzoek tot een wijziging bevestigd en doorgevoerd

18-03-2022

Leo, Nijkerk

Beveelt ons aan

Beste Leo,

Hartelijk dank voor deze mooie review met een 10, hier doen we het voor!

Met vriendelijke groet.

Inge
UnitedConsumers
8

Goed

Leuk om een spaarcentje te hebben

16-03-2022

Tonnie , Maren-Kessel

Beveelt ons aan

Beste Tonnie,

Bedankt voor het plaatsen van uw review!

Alvast veel plezier toegewenst met het besteden van uw gespaarde korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
4

Teleurgesteld.

Dit jaar overgestapt naar unitedconsumers VGZ, eerst bijzonder vriendelijk en tegemoet komend zelfs persoonlijk terug gebeld door afdelingshoofd. Maar nu je eenmaal binnen bent zien en horen ze je als consument niet meer staan, een eenvoudige vraag over oorbeschermers bij patiënten met een ernstige hersenaandoening en vergoeding wordt alleen beantwoord door een niet bekend makend medewerker met dat ze daar niet overgaan en dat jij maar telefonisch contact moet opnemen met VGZ.

JA , fijn als je dat telefoon gesprek kan voeren maar niet als je en een hersenaandoening en geheugenproblemen hebt. Dit laten weten aan unitedconsumers VGZ maar onbekende medewerker liet kort weten "doe je het toch via de mail " .

Bedankt unitedconsumers VGZ voor het binnen halen met gouden beloften om je vervolgens zonder bekendmaking van reageren aan je lot overgelaten wordt.

Eind dit jaar maar overstappen naar een zorgverzekeraar die niet alleen profiteert van hun klanten maar er echt zijn.

16-03-2022

Joke , Veendam

Beste Joke,

Bedankt voor het plaatsen van uw review, problemen zijn er uiteraard om opgelost te worden.

Naar aanleiding van uw review hebben wij elkaar reeds via whatsapp gesproken over deze situatie.
Zoals aangegeven was het voor de medewerker niet geheel duidelijk dat u geen telefonisch contact met VGZ kan opnemen. Nu dit duidelijk was voor ons zijn wij dit voor u nagegaan en hebben dit daarna aan u terug gekoppeld.

Indien wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, vernemen wij dit uiteraard graag van u. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
Terug naar boven