Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0
10

Top

Leuk steeds een bedrag ontvangen

17-03-2021

Jetty, De rijp

Beveelt ons aan

10

Hele goede service van United Consumers!

Je wordt heel goed en professioneel en oplossingsgericht geholpen door de klantenservice. Bedankt Nienke!

16-03-2021

Charlotte, Poortugaal

Beveelt ons aan

Beste Charlotte,

We zijn erg blij met deze review! Bedankt voor het mooie compliment, dat zullen we zeker doorgeven :)

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
10

Goed

Jullie zijn altijd top geweest wat jullie klantenservice betref.

12-03-2021

Eurtha , Almere

Beveelt ons aan

Beste Eurtha,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Service verlenen staat bij ons op nummer 1. Heel fijn om te lezen dat u onze klantenservice ook als goed ervaart.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
7

een spaarkas

Ik mis een simpele vergelijking tuussen de aanbieders met plussen en minnen ( Uc is wel een plus ).Zet er een practikant op als u het niet weet. Kwestie van service. Met welke zorgverzekeraars werkt u samen ?

12-03-2021

ben, sint anthonis nb

Beveelt ons aan

Beste Ben,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Wij bieden collectiviteitskorting aan bij de zorgverzekeraar VGZ en werken niet met andere zorgverzekeraars samen.
Helaas is het daarom ook niet mogelijk om via ons verschillende zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Positieve ervaring

Een goede ervaring

10-03-2021

Joke van Thillo, Ossendrecht

Beveelt ons aan

Beste J. van Thillo,

Hartelijk dank dat u deze ervaring heeft willen delen. Bedankt voor uw review.

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
10

Tot nu toe heel goed

Tot nu toe heel goed

09-03-2021

Carla, Amsterd@m

Beveelt ons aan

Beste Carla,

Hartelijk dank voor deze 10! Fijn om te zien dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
7

GOED

MIJN ERVARING IS HEEL GOED!

GA ZO DOOR!

08-03-2021

Gerard Toemen, Eindhoven

Beveelt ons aan

10

Goede en snelle service

Goed

08-03-2021

Willie, Berghem

Beveelt ons aan

10

Prima

Goede service
Blij met mn koringen en spaar plan

08-03-2021

Wim, Spijkenisse

Beveelt ons aan

Beste Wim,

Bedankt voor het mooie cijfer en de mooie woorden.

Ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u nog veel spaarplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Prima hoe jullie united consumers promoten

Mijn ervaring met united consumers gaat altijd voor treflijk keurige behandeling en je wordt bij alles wat er speelt op de hoogte gehouden.

08-03-2021

Henk, Beuningen

Beveelt ons aan

Beste Henk,

Bedankt voor het plaatsen van uw positieve beoordeling.

Wij vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent over UnitedConsumers. Service staat bij ons op nummer 1, daarom vinden wij het ook erg fijn om uw bericht te lezen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Prima

Leuke spaaracties verder probleemloos overboeken niks mis mee

Tanken moet je toch !

08-03-2021

Alfons, Rotterdam

Beste Alfons,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling en het prachtige cijfer.

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent met het sparen van korting.
Wij wensen u nog veel spaarplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
9

VRIEDELIJK BEHULPZAAM

Jammer dat we bij een erergie contract niet nader to elkaar kunnen komen, wellicht volgend jaar...............

08-03-2021

f.j.m.verbraak, bergen op zoom

Beveelt ons aan

Beste F. Verbraak,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
Fijn om te lezen dat u onze service als goed ervaart.

Het kan inderdaad zo zijn dat aankomend jaar onze Energie aanbieding interessant voor u is.
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. Indien gewenst kunt u ook altijd via een prijsvergelijker een berekening maken.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

heel goed gehoplpen

maar nu zoek ik ook nog eengoed kopen auto verzekering want mijn verzekering gaat in junie omhoog hoe dat komt weet ik niet maar daarom zoek ik een goed kopen verzekering voorde auto rij al 45jaar schadevrij

08-03-2021

frans denkers, eindhoven

Beveelt ons aan

Beste Frans,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling en het prachtige cijfer.

Onze afdeling autoverzekeringen heeft u op 11-11-2020 een e-mail gestuurd met uitleg over uw verzekering. Het afgelopen jaar is er te weinig aan premie bij u in rekening gebracht, dit wordt niet meer door de verzekeraar gecorrigeerd en is dus in uw voordeel.
Hierdoor lijkt het wellicht dat de premie aankomend jaar omhoog gaat, echter is dit niet zo. Wij willen u graag adviseren om uw e-mail van datum 11-11-2020 nog eens na te kijken voor verdere uitleg.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
8

probleemloos

Prima verzekerd bij VGZ en tegelijk wat sparen.
ik krijg netjes een melding hiervan om uit te laten keren of te bewaren.

08-03-2021

Gerda, Hilversum

Beveelt ons aan

Beste Gerda,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over VGZ en UnitedConsumers.
Wij wensen u veel plezier toe met uw gespaarde korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

goed

ik ben wel blij met de korting.

08-03-2021

paula, assen

Beveelt ons aan

Beste Paula,

Goed om te zien dat u zo blij bent met de korting! Veel plezier met het sparen van nog meer korting.

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
10

zeer zrogvuldig en netjes behandeld

mijn behandeling is zeer prettig ook met medewerkers en ben erg tevreden

08-03-2021

toon, den haag

Beveelt ons aan

Beste Toon,

Wat een mooi compliment, bedankt! Fijn om te zien dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
Klantenservice UnitedConsumers
Terug naar boven