Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

4

Teleurgesteld.

Dit jaar overgestapt naar unitedconsumers VGZ, eerst bijzonder vriendelijk en tegemoet komend zelfs persoonlijk terug gebeld door afdelingshoofd. Maar nu je eenmaal binnen bent zien en horen ze je als consument niet meer staan, een eenvoudige vraag over oorbeschermers bij patiënten met een ernstige hersenaandoening en vergoeding wordt alleen beantwoord door een niet bekend makend medewerker met dat ze daar niet overgaan en dat jij maar telefonisch contact moet opnemen met VGZ.

JA , fijn als je dat telefoon gesprek kan voeren maar niet als je en een hersenaandoening en geheugenproblemen hebt. Dit laten weten aan unitedconsumers VGZ maar onbekende medewerker liet kort weten "doe je het toch via de mail " .

Bedankt unitedconsumers VGZ voor het binnen halen met gouden beloften om je vervolgens zonder bekendmaking van reageren aan je lot overgelaten wordt.

Eind dit jaar maar overstappen naar een zorgverzekeraar die niet alleen profiteert van hun klanten maar er echt zijn.

16-03-2022

Joke , Veendam

Beste Joke,

Bedankt voor het plaatsen van uw review, problemen zijn er uiteraard om opgelost te worden.

Naar aanleiding van uw review hebben wij elkaar reeds via whatsapp gesproken over deze situatie.
Zoals aangegeven was het voor de medewerker niet geheel duidelijk dat u geen telefonisch contact met VGZ kan opnemen. Nu dit duidelijk was voor ons zijn wij dit voor u nagegaan en hebben dit daarna aan u terug gekoppeld.

Indien wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, vernemen wij dit uiteraard graag van u. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Goede zorg voor een redelijke prijs

Samen staan we sterk

04-03-2022

Hendrika, Groningen

Beveelt ons aan

Beste Hendrika,

Bedankt voor de 10!

Heel fijn dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
7

Heel prettig en goed.

Bovenstaande lijkt mij duidelijk
Fijn weekend voor u allen en bedankt voor de service.

vr.gr. A.Beekhuizen
Leeuwarden

04-03-2022

Aafje Beekhuizen, Leeuwarden

Beveelt ons aan

Beste Aafje,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te lezen dat u zo tevreden met ons bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Altijd correct en keurig behandeld

Als er iets geregeld moet worden dan gebeurd dat snel en correct.
Wij vertrouwen US Volledig.

03-03-2022

Annemie Aben, Geldrop

Beveelt ons aan

Beste Annemie,

Bedankt voor deze mooie review.

Erg fijn om te lezen dat u ons volledig vertrouwd en onze service als goed ervaart.
Hier doen we het voor!

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Heel goed.

Prima prijs-kwaliteitverhouding en goede service.

01-03-2022

Renate, Maastricht

Beveelt ons aan

Beste Renate,

Heel erg bedankt voor deze 10!
We zijn blij om terug te zien dat u zo tevreden bent met onze service :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
8

Vele jaren reeds bij United Consumers

Deze wijze van bemiddeling is de beste formule

01-03-2022

P-Jan Hugens, Ossendrecht

Beveelt ons aan

Beste P-Jan,

Bedankt voor uw review.

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij zullen er alles aan doen om dit zo te houden.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Correct en betrouwbaar

Wat afgesproken is , wordt altijd nagekomen, heb nog nooit geen klachten gehad. Ga zo door

Vr gr Henk

01-03-2022

Henk, Stadskanaal

Beveelt ons aan

Beste Henk,

Bedankt voor de 10!

Heel fijn om uw mooie woorden te lezen, wij doen onze best hiervoor.
Hopelijk mogen we u nog lang als tevreden klant bij ons zien.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

geweldig

Zeer goed geholpen, fijne communicatie.

01-03-2022

Truus, BERLICUM NB

Beveelt ons aan

Beste Truus,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Erg fijn om te lezen dat u onze service zo goed ervaart.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Snelle duidelijke reactie

Na mijn email met vragen, kreeg ik al heel snel een hele duidelijke reactie terug. Er stond een link in waar ik moest zijn en zelfs even mijn klantnummer zodat ik die niet nog extra op hoefde te zoeken. Super fijn en makkelijk!! :)

26-02-2022

Maude, Lisse

Beveelt ons aan

Beste Maude,

Bedankt voor de 10!

Erg fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent, dit vinden wij erg belangrijk.
Wij helpen u graag dus neem vooral contact met ons op indien u vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Onverwachte steun die ik niet had verwacht

Wij hebben problemen met RTC taxi. mijn echtgenote heeft veel pijn en is daarvoor onder behandeling in het Maasstad Zh, afd. PIJNkliniek.
Vervoer per busje is voor haar een probleem met in en uit stappen.
Toen kwam plotseling mevrouw Inge Hollander in beeld , zij heeft contact met VGZ opgenomen. In ons laatste contact is besloten dat wij contact opnemen met de pijnkliniek van Maasstad om daar te vragen om een brief van de behandelend arts voor vervoer in een personenauto en niet in een busje. Daar zijn we nu mee bezig.

24-02-2022

Sjaak( Jacob) Stolk, Ridderkerk

Beveelt ons aan

10

Perfecte hulp, bijzonder aardig

Ik ben enorm fijn geholpen, mijn probleem werd serieus genomen en meteen aan gepakt.

18-02-2022

Ivon, Nouwens

Beveelt ons aan

Beste Ivon,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Erg fijn om te vernemen dat uw probleem naar alle tevredenheid is opgelost, dit vinden wij erg belangrijk.
Wij geven uw review door aan de desbetreffende collega.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Altijd goed behandeld zou het iedereen aanraden

VGZ mooie verzekering een keer over gestapt nog geen jaar weer snel terug naar VGZ

16-02-2022

Sia, Maastricht

Beveelt ons aan

Beste Sia,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden!

Hier worden wij een beetje stil van. Erg fijn om te vernemen dat u ondanks uw overstap, snel terug bij ons bent gekomen.
Hopelijk zien we u nog lang als klant bij ons en kunt u nog lang genieten van uw gespaarde kortingen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Snel en duidelijk antwoord op mijn vragen

Zie regel hierboven

10-02-2022

M, Helmond

Beveelt ons aan

Beste M. Helmond,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn om te lezen dat u snel en correct geholpen bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Top service

Super service! Staan altijd voor je klaar en regelen het perfect.

10-02-2022

Michelle Mund , Ekelcamp 21

Beveelt ons aan

Beste mevrouw Mund,

Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent :) Bedankt voor de 10!

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
10

Fantastisch geholpen, zoals elke keer!

Snel en deskundig geholpen, keuze kunnen maken en dit is goed verwerkt.

09-02-2022

Ralph, Helmond

Beveelt ons aan

10

Zeer goed

Zeer goede ervaringen perfect

03-02-2022

Van maanen , Maastricht

Beveelt ons aan

Beste Heer, mevrouw van Maanen,

Hartelijk dank voor deze 10!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
Terug naar boven