Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0
10

zeer zrogvuldig en netjes behandeld

mijn behandeling is zeer prettig ook met medewerkers en ben erg tevreden

08-03-2021

toon, den haag

Beveelt ons aan

Beste Toon,

Wat een mooi compliment, bedankt! Fijn om te zien dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
Klantenservice UnitedConsumers
8

Altijd prima behandeld!!

Altijd prima behandeld!!

07-03-2021

Jan, Tilburg

Beveelt ons aan

10

Prima geregeld tot nu toe

Deze zorgverzekering bevalt me tot nu toe prima het spaartegoed ook zo fijn tot een leuk exstraatje
Dik tevreden word snel geholpen ook als ik een vraag heb

06-03-2021

Caroline, Papendrecht

Beveelt ons aan

8

gewldig team, staat altijd klaar.

je belt en wordt geholpen.
Prima service
Snelle behandeling

Keurige afhandeling van de zaken.
En een prima prijs voor wat men doet.

06-03-2021

Elias, Roosendaal

Beveelt ons aan

10

Snelle service

Ik kreeg direct na het keuzemenu een medewerkster aan de telefoon. De medewerkster was heel vriendelijk en het bijschrijven van mijn dochter op onze polis was heel snel geregeld. Top dus!

06-03-2021

Lara, Gorinchem

Beveelt ons aan

10

Prima!

En telkens verrast door het spaartegoed!

05-03-2021

Annelies, Baarle-Nassau

Beveelt ons aan

10

10 procent korting, altijd goed.

10 procent korting altijd goed.

05-03-2021

Osman, Cuijk

Beveelt ons aan

10

Wordt meteen gereageert

Als ik een mail stuur dan wordt het meteen in behandeling genomen

03-03-2021

Gmlj, Valkenswaard

Beveelt ons aan

1

Belachelijke constructie

Super irritant dat je een hogere premie betaald, die dan in een spaartegoed komt. En dan wordt je ook nog gefeliciteerd met de door jezelf te initiëren uitkering.
Reden voor mij om volgend jaar zeker een andere zorgverzekering te kiezen, ook als deze duurder is.

24-02-2021

Henk Venema, Elahuizen

Beste Henk,

Wij vinden het vervelend om te horen dat onze werkwijze niet geheel duidelijk voor u is. Tijdens de aanmelding en in de bevestiging e-mails maken wij juist bekend dat u korting spaart via ons. Dit kunt u op elk gewenst moment laten uitbetalen op uw bankrekening.
Indien gewenst kunnen wij de korting automatisch maandelijks aan u uitbetalen, zodoende hoeft u niet zelf in te loggen en uw korting aan te vragen. Indien u dit wenst, vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Goed

Super

24-02-2021

Sandra, Elsloo lb

Beveelt ons aan

10

Attent en behulpzaam

Door een miscommunicatie toch goed geholpen.

23-02-2021

Ruud, Woerden

Beveelt ons aan

10

Geweldige en zeer vriendelijke service

Ik ben ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen. Ik ben erg tevreden over de snelle en adequate hulp.

09-02-2021

Kees , Voorburg

Beveelt ons aan

9

Wat een service!

Zojuist met medewerker Pascale gesproken.

Helaas kon zij mij niet helpen aan een passende verzekering maar ze heeft alle moeite en tijd genomen om mee te denken.
Echte service!

28-01-2021

Yvonne Koops-van Beek, Almere

Beveelt ons aan

Beste Yvonne,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Erg fijn om te lezen dat u een eerlijk antwoord heeft ontvangen van onze medewerker.
Wellicht dat onze verzekering in de toekomst wel aantrekkelijk is voor u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

direct, correct, onmiddellijk en doeltreffend, daar verlangen we allemaal naar.

Weken bezig geweest iets te vragen aan de zorgverzekeraar. SamChat, SamanthaChat konden mij niet helpen en wisten, ondanks mijn talloze duidelijke 'zoekwoorden' niet waar ik het überhaupt over had. Op 9 december een ouderwetse brief geschreven met mijn probleem en per PostNL verzonden naar het opgegeven postadres. Ruim een maand later had ik nog geen reactie en volkomen teneinderaad UnitedConsumers gemaild, die onmiddellijk en doeltreffend actie ondernam. Omdat ik niet aan UC had medegedeeld om welke zorgaanbieder het ging konden zij de zaak niet verder behandelen maar zorgden er voor dat ik de volgende morgen al door de zorgaanbieder werd opgebeld. Die wees mij de weg - die even later een omweg bleek- maar uiteindelijk kreeg ik toch het antwoord dat ik nodig had en dat de zaak voor mij oploste.

27-01-2021

Teus van Steenis, Helmond

Beveelt ons aan

Beste T. van Steenis,

Hartelijk dank voor deze 10! Heel fijn om te horen dat wij hebben kunnen bemiddelen in de oplossing voor u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
Klantenservice UnitedConsumers
2

slecht

Sorry maar na jaren via jullie een zorgverzekering te hebben,en dan uiteindelijk maar 94 euro opgebouwd te hebben,is tich wel heel erg triest,dus dit us het laatste jaar dat ik me via jullie verzeker

26-01-2021

i, gemert

Beste Inge,

We zien dat u sinds oktober 2019 via ons collectief verzekerd bent. Tot 31-12-2019 hebben wij altijd 10% korting op de basisverzekering gegeven.
Helaas heeft de overheid besloten dat per 1-1-2020 de maximale collectiviteitskorting 5% mag zijn. Via ons VGZ collectief ontvangt u 4% korting in 2020 en 3% korting in 2021 op de basisverzekering.
Via ons UnitedConsumers collectief geven wij de maximale collectiviteitskorting en ontvangt u 5% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering. Hierover hebben wij meerdere e-mails gestuurd ter informatie.
Indien gewenst kunt u tot 31 januari alsnog gebruik maken van ons UnitedConsumers collectief.

Mvg Nienke
UnitedConsumers
10

goede ervaring

beste ervaring goede colletive verzekering

19-01-2021

jose, den haag

Beveelt ons aan

Terug naar boven