Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Super goed en vertrouwd

Super in 1 woord

17-06-2022

Gerda, Heijen

Beveelt ons aan

Beste Gerda,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Erg fijn om te lezen dat u zich vertrouwd voelt bij ons, dit vinden wij namelijk erg belangrijk.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Altijd tevreden geweest dus waarom veranderen.

Nogmaals zie bovenstaande

17-06-2022

Annie Dassen Waterval, Eijsden.

Beveelt ons aan

Beste Annie,

Bedankt voor de 10!

Ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, hier doen we het voor.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Een heel tevreden klant.

Fijne verzekering.

En ook nog eens een lekkere spaartegoed waar je leuke dingen mee kan doen.
Een echte aanrader .

18-05-2022

Ellie, Goirle

Beveelt ons aan

Beste Ellie,

Bedankt voor uw review!

Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons en onze korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Is goed aan tebevelen

Mijn ervaring in de jaren is heel positief.zowel als zorg als met energie

18-05-2022

kees boon, Purmerend

Beveelt ons aan

Beste K. Boon,

Wat fijn om te dien dat u al jaren tevreden bent met UnitedConsumers. Bedankt voor deze beoordeling :)

Inge
UnitedConsumers
10

Super

Makkelijk te regelen, goede overzichtelijke site, kortingsparen is een leuk pluspunt.

18-05-2022

Natas, Ridderkerk

Beveelt ons aan

Beste Natas,

Bedankt voor deze mooie woorden, en bedankt voor de 10!

Inge
UnitedConsumers
10

Snelle en vriendelijke service

Korte wachttijd via de telefoon en alles wordt direct voor je geregeld. Top.

13-05-2022

Valerie , Valkenswaard

Beveelt ons aan

10

Helder en prettig!

Zeer prettig en helder!

10-05-2022

dorette mettler, s-Hertogenbosch

Beveelt ons aan

Beste Dorette,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Geweldige service snel en helder.

Samen met andere ervaringen is ook deze ervaring een warm bad. Met weinig woorden, maar wel snel, smelt je ‘probleem’ weg als sneeuw voor de zon. Ga zo door, een verademing en een voorbeeld van echte ouderwetse klantgerichte service.

09-05-2022

Cisca , Drachten

Beveelt ons aan

10

Prima,beter dan verwacht

Uitstekende service.

06-05-2022

Johan, Anna Paulowna

Beveelt ons aan

10

Uitstekend bedrijf, geen problemen alles gaat soepel.

Niets te melden alles werkt perfect.

04-05-2022

J.f Eliazar, Den Haag

Beveelt ons aan

Beste J.F.,

Bedankt voor de 10!

Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Hopelijk zien we u nog lang als een tevreden klant bij ons.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Gewoon netjes

Nette jongen, duidelijk gesprek. Netjes ABN.

03-05-2022

Petra, Linde

Beveelt ons aan

Beste Petra,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Wij geven uw complimenten door aan onze collega.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Jullie zijn goed

Dat jullie heel zijn en met klanten goed over weg gaan

02-05-2022

Ricardo , Munstergeleen

Beste Ricardo,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden, heel fijn om te zien dat u zo tevreden bent met onze (klanten)service!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
3

Geen felicitatie of spontane vraag om kind aan te melden voor zorgverzekering.

TIP voor de volgende keer. Op 1 maart is mijn dochter geboren vandaar dat ik jullie heb gebeld om haar aan te melden voor de zorgverzekering. Het telefoontje was heel zakelijk. Het zou leuk zijn als de telefoniste even feliciteert en vraagt hoe het gaat. Dit zorgt voor iets meer klantbinding. Het was gewoon oke we melden haar aan en het kost niks extra. Fijne dag. ....
Bij de meeste instanties werd dit wel gedaan en kreeg ik vervolgens ook nog een kaartje. Het gaat er meer om dat je als klant welkom voelt.

29-04-2022

K., Eindhoven

Beste Kristel,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u geen fijn gevoel aan het telefoongesprek heeft overgehouden. Dit is uiteraard niet de bedoeling vanuit ons.
Onze werkwijze, bij het toevoegen van een pasgeborene kindje op de polis, is dat er altijd een felicitatie moet plaatsvinden. Waarom dat tijdens uw telefoongesprek niet is gebeurd weten wij helaas niet, onze excuses hiervoor.
Wij zullen dit dan ook verder oppakken met de desbetreffende collega.

Via deze weg willen wij u namens het hele team nog feliciteren met de geboorte van uw dochter. Wij wensen u/jullie veel geluk toe.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Gezondheid is zo a;s eten en drinken!

Unitred Consumers helpt mensen met energie en gezondheid, dat is onze wensen en ook goede wensen van Jullie.

29-04-2022

hongmei, Tilburg

Beveelt ons aan

8

Goede service

Bedankt voor het overmaken van mijn tegoed

15-04-2022

Karel Fransen, Helmond

Beveelt ons aan

Beste Karel,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn dat u onze service als goed ervaart.
Wij wensen u veel plezier toe met het uitbesteden van uw korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
Terug naar boven