Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0
10

Prima geholpen en meegedacht.

Vriendelijke dame die de moeite neemt en meedenkt.
Erg prettig.

09-04-2021

Sandra , Wijchen

Beveelt ons aan

Beste Sandra,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Service staat bij ons op de eerste plaats. Goed om te lezen dat u dit ook zo ervaren heeft.
Wij zullen uw beoordeling doorgeven aan de desbetreffende collega.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Tevreden

Goed, snelle actie na mijn verzoek!!
Top

08-04-2021

Grace, Roosendaal

Beveelt ons aan

10

uitstekend

lagere premie zorgverzekering
en uitbetaling spaaroverschot

07-04-2021

Arie, Zwolle

Beveelt ons aan

Beste Arie,

Veel plezier met het (uitgeven van) uw bespaartegoed. Bedankt voor de 10!

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
10

Altijd een snelle en goede behandeling

Altijd meteen een reactie en afhandeling....dit maak je nooit nergens mee

06-04-2021

Gmlj, Valkenswaard

Beveelt ons aan

8

Vriendelijk,behulpzaam en duidelijk geholpen

Okidoki

26-03-2021

Karin, Boekel

Beveelt ons aan

9

Erg goede klantenservice

Vandaag uitstekend geholpen door Senna. Ze luisterde naar mijn probleem. Legde de situatie aan mij uit. En vervolgens heeft ze het ook direct voor me opgelost. Zelden zo’n goede service meegemaakt.

24-03-2021

Eva, Bussum

Beveelt ons aan

Beste Eva,

Hartelijk dank voor het compliment, wij zullen het doorgeven. We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te woord te staan en de service te bieden die ze verdienen, fijn dat u dit ook als zodanig heeft ervaren. Bedankt voor het hoge cijfer!

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
10

Snel en correct met de geboden service en hulp!

Zoals hierboven omschreven.

19-03-2021

Lenie, Eindhoven

Beveelt ons aan

Beste Lenie,

Bedankt voor uw mooie revieuw! Goed om te zien dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
Klantenservice UnitedConsumers
10

Gaat allemaal zeer goed uitgevoerd

Zeer betrouwbare en goede organisatie

19-03-2021

Gijs verstegen, Langenboom

Beveelt ons aan

Beste G. Verstegen,

Bedankt voor uw vertrouwen en de 10!

Met vriendelijke groet,

Nienke
Klantenservice UnitedConsumers
8

Doen wat ze beloven

Al jaren tevreden

19-03-2021

Maurits , Hoornaar

Beveelt ons aan

Beste Maurits,

Bedankt voor het mooie cijfer!

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
10

Super geholpen met probleem

Geweldig hoe uc ons probleem met de tandartsverzekering heeft opgelost. Ook geweldig gecommuniceerd.niets dan lof

19-03-2021

Hans, Groningen

Beveelt ons aan

Beste Hans,

Wat een mooie woorden en compliment aangaande onze communicatie. Daar doen we het allemaal voor! Bedankt.

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
9

Snel gehanded

Mijn aanvraag was snel behandeld. Ben er zeer tevreden erover

18-03-2021

Resit , Oldenzaal

Beveelt ons aan

10

helemaal goed

Ben al jaren lid en heel tevreden.Nu alleen voor mijn ziektekostenverzekering. Elke keer een leuk bedragje en het wordt direct op verzoek overgemaakt.

18-03-2021

m.a.janssen, almere

Beveelt ons aan

8

Goed, betrouwbaar.

Ben al jaren lid van jullie voor onze zorgverzekering. Altijd vriendelijk en goed geholpen. Wil dit jaar nog bekijken om naar ook andere aanbiedingen te kijken.

17-03-2021

Gerrie, Drunen

Beveelt ons aan

10

Professionals

Ik hoe nergens naar om te kijken, krijg bericht hoeveel ik gespaard heb top

17-03-2021

thea van der Tuijn, Hazerswoude

Beveelt ons aan

10

Top

Leuk steeds een bedrag ontvangen

17-03-2021

Jetty, De rijp

Beveelt ons aan

Terug naar boven