Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Zeer goed

Zeer goede ervaringen perfect

03-02-2022

Van maanen , Maastricht

Beveelt ons aan

Beste Heer, mevrouw van Maanen,

Hartelijk dank voor deze 10!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Uitgezocht

Mijn vraag werd uitgezocht en kreeg de feedback snel terug

03-02-2022

Roxanne, Enschede

Beveelt ons aan

Beste Roxanne,

Hartelijk dank voor dit mooie compliment en de 10!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
8

Een prima verzekering

Hoe het zit met eigen risico is iets dat goed werkt.

02-02-2022

Leo, Eindhoven

Beveelt ons aan

10

Uitstekend!

Vriendelijke mail, snel antwoord terug en inclusief nog overige informatie gekregen.

01-02-2022

Shari, Heesch

Beveelt ons aan

Beste Shari,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw e-mail contact met ons.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Ik werd erg snel en helder MEEdenkend verder geholpen

Ik wilde een vergelijking maken en of ik de juiste keuze gemaakt had. Ook of het nóg goedkoper en anders kon.

Deze persoon (meneer) heeft mij snel en goed (realistisch) kunnen adviseren en bovendien onderliggende keuzes kort toegelicht wat mij weer geholpen heeft in mijn uiteindelijke beslissing binnen mijn zorgverleningspakket.

26-01-2022

AMJH , Nijmegen

Beveelt ons aan

Beste A. Raijmakers,

Bedankt voor uw review.

Ontzettend fijn om te vernemen dat u een passend advies heeft gekregen van ons.
Service vinden wij erg belangrijk, goed dat u dit ook zo ervaren heeft.

Wij geven uw mooie woorden door aan de desbetreffende collega.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Ik ben uitstekend door United Consumers geholpen. Dank hiervoor.

Via Scoupy zou ik 60 euro korting krijgen op mijn ziektekostenverzekering.Daar ik eerst een nieuwe verzekering had afgesloten, zodat ik kon bewijzen dat ik was overgestapt. Was intussen de actie bij Scoupy afgelopenen. Ik kon niets meer doorgeven.
Dit had ik bij United Consumers gemeld.
Ik kreeg als antwoord, dat ik alsnog de 60 euro van hun krijg overgemaakt. Super!

24-01-2022

Lenie , Weert

Beveelt ons aan

Beste Lenie,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Goed om te horen dat u contact met ons heeft opgenomen hierover.
Wij vinden het namelijk erg belangrijk om goede service te verlenen wanneer het mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Goede service

Ik had een vraag over de kosten van verlenging van mijn abonnement. Ik kreeg meteen een nieuw contract aangeboden die iets goedkoper was en beter bij me past. Ook kreeg ik verschillende abonnementen van andere providers om het verschil te zien. Uiteindelijk toch voor Vodafone gekozen en meteen nieuw contract in de mail.

24-01-2022

Mark, Eindhoven

Beveelt ons aan

Beste Mark,

Bedankt voor de 10!

Wat fijn om te lezen dat u onze service als goed ervaart en u verschillende mogelijkheden aangeboden heeft gekregen, zo kunt u goed vergelijken.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Top

Snel aan de lijn en meedenkend

24-01-2022

M.F.A. Appelboom, Bergen op zoom

Beveelt ons aan

Beste M. Appelboom,

Bedankt voor de 10!

Erg fijn om te lezen dat u onze service als goed ervaart.
Wij streven ernaar om snel de telefoon op te nemen en het best passende advies aan onze klanten te geven.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Tevreden

Geen klachten en wel korting

18-01-2022

Toon van Gaal, Berlicum

Beveelt ons aan

Beste Toon,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te lezen dat alles naar wens is.
Veel plezier toegewenst met het besteden van uw korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Fijn dat u meedenkt .

Zou nog beter kunnen als De Zorg gestimuleerd zou worden

t.a.v. ons huidige kabinet !

Rutte 4 laat veel te wensen over wat dat betreft .

18-01-2022

Cornelia van Ballegooij, Oirschot

Beveelt ons aan

9

Mooi spaarpotje

Wij vinden het elk jaar n mooi spaarpotje voor iets extra’s

18-01-2022

Sjan, Tilburg

Beveelt ons aan

Beste Sjan,

Bedankt voor uw review.

Goed om te lezen dat ons spaarsysteem u bevalt.
Altijd fijn om een leuk spaarpotje te hebben om leuke dingen te doen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Goede service

Goede service

18-01-2022

Nelly, Sambeek

Beveelt ons aan

Beste Nelly,

Bedankt voor uw review.

Service staat bij ons op nummer 1. Erg fijn om te lezen dat u dit ook zo ervaart.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Ik ben altijd prima geholpen

Mijn zorgverzekering is prima geregeld , en ook nog een leuk bedrag gespaard .
Wij zijn er blij mee.

18-01-2022

Ad , Berghe

Beveelt ons aan

Beste Ad,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent met ons en ons spaarsysteem.
Hier doen we het voor!

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Altijd makkelijk te bekijken.En geld op rekening te storten.

Gewoon voordelig,makkelijk en simpel.

09-01-2022

Peggy, Veldhoven

Beveelt ons aan

Beste Peggy,

Bedankt voor de 10!

Fijn om te horen dat u ons spaarsysteem als goed en makkelijk ervaart.
Wij wensen u veel plezier toe met het besteden van uw gespaarde kortingen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Prima en goedkoop

Aan het einde van het jaar een flinke korting bespaard

03-01-2022

Rimo , Epe

Beveelt ons aan

Beste Rimo,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent met ons spaarsysteem, hopelijk kunt u het voor leuke dingen gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
9

geweldig geholpen

goed geluisterd wat wij wilden en mee gedacht, uiteindelijk tot een goed besluit gekomen en goedkoper dan waar wij eerst onze zorgverzekering betrokken.
nogmaals dank.

02-01-2022

Eddy Kool, Houten

Beveelt ons aan

Beste Eddy,

Bedankt voor de mooie review.

Wij vinden goed en passend adviseren aan onze klanten erg belangrijk en doen ons best om samen tot een passende optie te komen.
Goed om te vernemen dat u dit ook zo ervaren heeft.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
Terug naar boven