Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0
10

goede ervaring

beste ervaring goede colletive verzekering

19-01-2021

jose, den haag

Beveelt ons aan

10

Heel Tevreden al jarenlang

al jaren een hele goede ervaring met U C eerst met brandstof en energie en in een later stadium ook met de zorgverzekering al met al een leuk spaarpotje voor onverwachte dingen

19-01-2021

Pieter, Amsterdam Noord

Beveelt ons aan

10

Blij dat ik elke keer mijn spaar te goed krijgt

Bedankt voor het overmaken van mijn spaar tegoed elke keer val het mee

19-01-2021

Susan, Waalwijk

Beveelt ons aan

8

Goede organisatie

Altijd perfect geholpen .

19-01-2021

C, Zwijndrecht

Beveelt ons aan

7

Goed

Je bent vertrouwd met je eigen zorgverzekering en spaart een leuk bedrag!

19-01-2021

A.Veen, Hank

Beveelt ons aan

9

Zeer goed bereikbaar en heldere informatie over de kortingen

Eerlijke informatie of ik er wat aan heb om een verzekering via UC te laten lopen.
Ik heb een leuk spaarpotje aan het eind van het jaar.

17-01-2021

Ruth, Zeerijp

Beveelt ons aan

10

Super snel en kundig advies, en heel vriendelijk

Ik belde omdat ik mijn verzekering wilde aanpassen om meer kosten te besparen, ik kreeg zeer kundig en bruikbaar advies en mijn wijziging werd direct door UC doorgezet naar VGZ. Hier word ik blij van :)

16-01-2021

Liesbeth, Den Haag

Beveelt ons aan

5

misleiding bij aanvullende verzekeringen

De aanvullende verzekering komt overeen met een ‘UITGEKLEED’ pakket van VGZ tegen HOGERE premie. Hierover krijg je dan wel genereus 15 % korting. Maar voor de werkelijke korting (ongeveer 5 %) accepteer je minder dekking (voor o.a. fysiotherapie).
De tandverzekering van UC maakt het nog bonter. Deze is niet alleen bijna 14 % duurder dan VGZ maar ontbeert de bij VGZ standaard aanwezige tandongevallenverzekering. Hierover krijg je dan 15 % korting, dat dan wel.
En oh ja, let op dat speciale aanbod. De uit de polis weggehaalde tandongevallenverzekering krijg je als je je pakket wijzigt er nu weer “gratis” bij.
Gevalletje voor RADAR, Consumentenbond of Reclame Code Commissie Hoezo “Nu dezelfde VGZ-polis met 15 % korting” . Alleen aan te bevelen vanwege de korting op premie basisverzekering en/of indien de uitgeklede dekking je niet raakt (hoop je)

07-01-2021

Paul, Wageningen

Beveelt ons aan

8

Er is snel en adequaat op mijn mail gereageerd.

In de bevestiging die ik van u heb gekregen omtrent onze zorgpolis stond bij onze jongste zoon genoemd dat hij geen basisverzekering had. Ik schrok hier heel erg van en belde, aangezien het telefonisch heel druk was werd mij verzocht een mail te sturen. Op die mail is binnen een half uur gereageerd met een bevestiging dat mijn zoon wel verzekerd is. Een pak van mijn hart.

07-01-2021

Caroline, Dronten

Beveelt ons aan

10

Goed en vertrouwbaar

Goed en kan lekker geld sparen voor leuke dingen of uit betaling om zelf iets leuks mee te doen

03-01-2021

Van de wouwer sl, Bergen op zoom

Beveelt ons aan

8

Top al jaren

Goede voorwaarden

02-01-2021

Ton Loots, Haarlem

Beveelt ons aan

5

Klantenservice ondeskundig

Als je belt wordt je door UC verwezen naar VGZ en omgekeerd. Erg onwetende medewerkers. Als je een denkt dit kan toch niet kloppen en je belt nog eens dan krijg je een andere medewerker met een ander verhaal. Na 26 jaar supertevreden bij VGZ ga ik nu toch voor een andere aanbieder. Volgens de polis heb ik recht op vergoeding voor een complete bril een keer inde 3 jaar. Vantevoren gecheckt bij UC. Bedrag maakt niet uit als het maar bij een aangesloten opticien is. Vervolgens blijkt dat je dan alleen voor de allergoedkoopste opties kunt kiezen tot max 180 euro! In mijn geval werd zelfs maar 99 euro vergoed. Na heel veel telefoontjes heb ik het opgegeven.

31-12-2020

Laure, Venlo

Beste Laure,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.
Het klopt dat u per 3 jaar een bril vergoed krijgt. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een bril uit het basis assortiment of het uitgebreide assortiment kiezen.
Uw opticien geeft vervolgens aan u aan uit welk rek u kunt kiezen en wat u vergoedt krijgt. De vergoedingen verschillen namelijk per opticien.

Met vriendelijk groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Vlugge en adequate reactie op een gecompliceerde vraag mijnerzijds

In verband met het eventueel overstappen van zorgverzekeraar wilde ik aan de weet komen welke zorgverzekeraar eventueel een bijdrage uit basisverzekering handhaaft als een gehoorapparaat wordt aangeschaft buiten de categorie 1 t/m 5 van het "hoorprotocol" als de meer kosten voor eigen rekening worden genomen. Binnen de zeer beperkte tijd welke nog beschikbaar was om over te stappen werd op zeer begrijpelijke wijze uitgelegd wat de basisregels zijn en dat overleg mogelijk is als daar en goede reden voor is. Ik heb meerdere verzekeraars benaderd; sommige reageerden niet, anderen wezen iedere mogelijkheid af en weer anderen maakten zich er met een Jantje van Leiden vanaf.

31-12-2020

Jack , Veldhoven

Beveelt ons aan

2

Ontoegankelijk.

Nooit een inlogcode ontvangen

31-12-2020

R. Bongne, Nijmegen

Beste R. Bonge,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling, wij zijn er om u te helpen.

Direct na het verwerken van de aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin uw deelnemernummer.
Na het ontvangen van deze e-mail kunt u uw inlog gegevens instellen. Deze e-mail heeft u op 23-12-2018 ontvangen.

Uiteraard kunt u daarna op elk moment uw inloggegevens instellen door te klikken op de pagina 'inloggen'.
Indien u wilt dat wij u telefonisch helpen vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
3

super goed

super goed

31-12-2020

hans huisink, epe

Beveelt ons aan

Beste Hans,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
U geeft als opmerking aan 'super goed', maar we ontvangen als cijfer een onvoldoende.

Is er iets waar wij u nog mee van dienst kunnen zijn?

Mvg,

Nienke
UnitedConsumers
10

Uitstekend

UnotedConsumers maakt waar wat ze beloven. Ben ontzettend tevreden over de korting die ze geven

30-12-2020

Chantal, Maartensdijk

Terug naar boven