Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

9

geweldig geholpen

goed geluisterd wat wij wilden en mee gedacht, uiteindelijk tot een goed besluit gekomen en goedkoper dan waar wij eerst onze zorgverzekering betrokken.
nogmaals dank.

02-01-2022

Eddy Kool, Houten

Beveelt ons aan

Beste Eddy,

Bedankt voor de mooie review.

Wij vinden goed en passend adviseren aan onze klanten erg belangrijk en doen ons best om samen tot een passende optie te komen.
Goed om te vernemen dat u dit ook zo ervaren heeft.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
9

Klantvriendelijk en snel uitbetalen met declaraties

Zijn al jaren bij Unitedconsumers , bevalt goed , waarom zou je dan overstappen .

Als het goed is moet je het goed laten , en klantvriendelijk.

31-12-2021

Henk, Stadskanaal

Beveelt ons aan

Beste Henk,

Bedankt voor de mooie woorden.

Wij hopen u nog lang als tevreden klant bij ons te houden. Aan ons zal het niet liggen ;)

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
10

Tevreden!!

Goed te woord gestaan door Janice, echt top! Bij jullie was de wachtijd niet langer dan 5 minuten en bij VGZ 83 minuten. Ook nog eens goed geholpen door haar en binnen 5 minuten mijn nieuwe zorgverzekering afgesloten

30-12-2021

Elif, Zaandam

Beveelt ons aan

Beste Elif,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Wij zijn blij om te lezen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Janice en zullen dit dan ook zeker aan haar doorgeven.
Indien wij u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Uitmuntende service KC medewerker

Wat een kennis, service en meedenken! Duidelijk een medewerkster die haar vak verstaat en er lol inheeft…vasthouden UC…maar mocht ze baan in Amsterdam zoeken, is ze bij ons van harte welkom!

Net e-mail ontvangen met poliswijziging; het gaat om Janice Pijnenburg. Complimenten komen hopelijk ook bij haar terecht…dat zou dan voor mij als klant en Manager HR een pluim betekenen voor UC als werkgever!

30-12-2021

Annelies, Burger

Beveelt ons aan

Beste Annelies,

Wauw wat een mooie woorden, dankjewel!

Uiteraard hebben wij uw review doorgegeven aan Janice. Wij zijn waarschijnlijk net zo blij met haar als u bent ;)

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

heel goed telefonische geholpen

Super aardig alle medewerkers

30-12-2021

Kees kramer, AALST GLD

Beveelt ons aan

Beste Kees,

Bedankt voor de 10!

Goede service vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om dit over te brengen op onze klanten.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
8

goed geholpen aan de telefoon

fijne service en een vriendelijke meid aan de telefoon

29-12-2021

Ron van Heesbeen, OIRSCHOT

Beveelt ons aan

Beste Ron,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn om te vernemen dat u uw telefoongesprek als prettig heeft ervaren, hier doen we het voor.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Erg tevreden met de aangeboden oplossing!

Snel antwoord op mijn vraag en naar tevredenheid geholpen!

29-12-2021

Saskia, Son en Breugel

Beveelt ons aan

Beste Saskia,

Bedankt voor de 10!

We vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
8

Prima

Heb een goed en snel antwoord gekregen op een vraag per mail

29-12-2021

E.A, MAARSBERGEN - HOLLAND

Beveelt ons aan

Beste E.A. Maarsbergen,

Bedankt voor uw review.

Wij streven er dagelijks naar om onze mails binnen éen werkdag te beantwoorden.
Wij zijn blij om te horen dat u dit zo positief ervaart.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
8

Goede uitleg en service o.a.

Mooie website en emails o.a. en goede samenwerking met VGZ.

27-12-2021

C.Heijboer, Gouda

Beveelt ons aan

Beste C. Heijboer,

Wij danken u voor het achterlaten van uw beoordeling.

Mocht u in de toekomst vragen hebben staan wij u met plezier te woord.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
8

topie

jaren lid van UC en nog steeds tevreden

27-12-2021

Gerard Stienen, Budel

Beveelt ons aan

Beste Gerard,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg leuk om te lezen dat u al lang een tevreden klant bij ons bent.
Hopelijk heeft u al voor veel leuke dingen kunnen sparen met het opgebouwde spaartegoed.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
8

Goede service

Als je een vraag stelt krijg je en snel en een goed antwoord. Er wordt samen gekeken naar de juiste oplossing. Ze staan voor je klaar, zijn vriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader. Waarom geen 5 sterren? Omdat er altijd, bij iedereen wel iets verbeterd kan worden, dit houdt je scherp.

27-12-2021

Daantje, Veldhoven

Beveelt ons aan

Beste Daantje,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Uiteraard zullen we altijd ons best blijven doen om goede service te verlenen.
Hopelijk zien we u nog lang als klant bij ons.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
10

Snel en professioneel

Erg tevreden telefonisch geholpen snelle vriendelijke service top!!

24-12-2021

José wilke , Beverwijk

Beveelt ons aan

Beste José,

Bedankt voor de 10!

Goed om te horen dat u onze service als goed ervaart. Hopelijk blijft u nog lang een tevreden klant bij ons.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
7

Goed !!!!!

Wij zijn mensen van in de tachtig, niet zo goed met de computer, dus bellen en worden altijd perfect geholpen.

24-12-2021

Cor Dorresteijn, Cuijk

Beveelt ons aan

Beste Cor,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze producten en service voor iedereen toegankelijk zijn.
Wij zijn blij om te horen dat u dit ook zo ervaart.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
9

prima geregeld--- alles overzichtelijk-- men staat open voor alle vragen

Ik heb weinig ervaring met de vragen aan UnitedConsumers omdat de uitleg ruim voldoende is

24-12-2021

huub pluijmen, egmond aan zee

Beveelt ons aan

Beste Huub,

Bedankt voor uw review.

Wij zijn blij om te lezen dat u zo te spreken bent over onze klantenservice, dankjewel.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
10

Geweldig

Ik wens jullie ook gezegende kerstdagen en een liefdevol en gezond 2022. En voel bij me bij UC. Heel veilig. Gr A van Burgel

23-12-2021

Adje , Werkendam

Beveelt ons aan

Beste Adje,

Bedankt voor de 10!

Erg fijn om te vernemen dat u zich veilig voelt bij ons.
Wij wensen u alle goeds toe voor 2022.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
10

Goede voorlichting, goed en snel geregeld.

Beleefd personeel, goede en duidelijke uitleg, denken mee, en regelen snel.

23-12-2021

Ton, Arnhem

Beveelt ons aan

Beste Ton,

Bedankt voor uw mooie complimenten.

Wij vinden goede service erg belangrijk en doen er dan ook veel aan om dit over te brengen op onze klanten.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
Terug naar boven