Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

9,1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

8

Is gewoon goed.

Is een leuk spaarpotje.

23-08-2022

Marian, Tilburg

Beveelt ons aan

Beste Marian,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn om te lezen dat onze service u zo goed bevalt.
Wij wensen u veel plezier toe met uw opgespaarde korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

19-08-2022

Alette, Bilthoven

Beveelt ons aan

10

Perfect

Goede en geduldige hulp bij het inloggen.

12-08-2022

Mariëtte , Veldhoven

Beveelt ons aan

Beste Mariëtte,

Wat een mooi compliment, bedankt! We kijken altijd graag met u mee als er hulp nodig is :)

Met vriendelijke groet,

Inge
Klantenservice UnitedConsumers
10

Gewoon perfect

Heel goed je word altijd vriendelijk te woord gestalt als je opbelt.heel fijn .bedankt groeten Jan dijkstra.

20-07-2022

Jan, Hardinxveld giessendam

Beveelt ons aan

Beste Jan,

Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn om te zien dat u onze klantenservice beoordeeld met een 10!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

PRIMA!

BEHULPZAAM, SNELLE REACTIE OP MIJN VRAGEN!! DUS ZEER TEVREDEN!

19-07-2022

GERBEN, HOOFDDORP

Beveelt ons aan

Beste Gerben,

Wat fijn dat u zo tevreden bent, daar doen we het natuurlijk voor!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
9

Goede service

Goede service

19-07-2022

Henna, Den Haag

Beveelt ons aan

Beste Henna,

Bedankt voor deze mooie 9!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Geweldig

Alles met een klik of belletje geregeld. Vriendelijk te woord gestaan. Makkelijk sparen zo.

19-07-2022

Rianne, Berlicum

Beveelt ons aan

Beste Rianne,

Wat fijn dat u onze klantenservice een 10 geeft! Veel plezier met (het uitgeven van) uw bespaartegoed :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Mijn ervaring is zeer positief.

Omdat ik door UnitedConsumers goed op de hoogte wordt gehouden op velerlei gebied.

19-07-2022

Anton, Soest

Beveelt ons aan

Beste Anton,

Bedankt voor deze 10! Heel fijn om te zien dat u zo tevreden bent :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Super goed en vertrouwd

Super in 1 woord

17-06-2022

Gerda, Heijen

Beveelt ons aan

Beste Gerda,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Erg fijn om te lezen dat u zich vertrouwd voelt bij ons, dit vinden wij namelijk erg belangrijk.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Altijd tevreden geweest dus waarom veranderen.

Nogmaals zie bovenstaande

17-06-2022

Annie Dassen Waterval, Eijsden.

Beveelt ons aan

Beste Annie,

Bedankt voor de 10!

Ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, hier doen we het voor.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Een heel tevreden klant.

Fijne verzekering.

En ook nog eens een lekkere spaartegoed waar je leuke dingen mee kan doen.
Een echte aanrader .

18-05-2022

Ellie, Goirle

Beveelt ons aan

Beste Ellie,

Bedankt voor uw review!

Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons en onze korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Is goed aan tebevelen

Mijn ervaring in de jaren is heel positief.zowel als zorg als met energie

18-05-2022

kees boon, Purmerend

Beveelt ons aan

Beste K. Boon,

Wat fijn om te dien dat u al jaren tevreden bent met UnitedConsumers. Bedankt voor deze beoordeling :)

Inge
UnitedConsumers
10

Super

Makkelijk te regelen, goede overzichtelijke site, kortingsparen is een leuk pluspunt.

18-05-2022

Natas, Ridderkerk

Beveelt ons aan

Beste Natas,

Bedankt voor deze mooie woorden, en bedankt voor de 10!

Inge
UnitedConsumers
10

Snelle en vriendelijke service

Korte wachttijd via de telefoon en alles wordt direct voor je geregeld. Top.

13-05-2022

Valerie , Valkenswaard

Beveelt ons aan

10

Helder en prettig!

Zeer prettig en helder!

10-05-2022

dorette mettler, s-Hertogenbosch

Beveelt ons aan

Beste Dorette,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Geweldige service snel en helder.

Samen met andere ervaringen is ook deze ervaring een warm bad. Met weinig woorden, maar wel snel, smelt je ‘probleem’ weg als sneeuw voor de zon. Ga zo door, een verademing en een voorbeeld van echte ouderwetse klantgerichte service.

09-05-2022

Cisca , Drachten

Beveelt ons aan