Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

9,1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

snelle en duidelijke reactie en communicatie

Vandaag gemaild, binnen een paar uur antwoord, prima

28-03-2022

GJ, Arkel

Beveelt ons aan

Beste GJ,

Bedankt voor deze mooie woorden! Daar doen we het voor :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Snel antwoord en nuttige informatie

Ik had een mail met vraag gestuurd en kreeg al snel een goed en duidelijk antwoord. Plus als extra nog informatie die welkom was.

24-03-2022

Marian , Rosmalen

Beveelt ons aan

Beste Marian,

Bedankt voor de 10!

Erg fijn om te lezen dat snel en goed geholpen bent, hier doen we het voor!
We zetten graag een stapje extra voor onze klanten.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

9

Is prima, geen problemen

22-03-2022

Ineke , Oss

Beveelt ons aan

Beste Ineke,

Bedankt voor deze review!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Super

Snel en kundig zoals altijd.

22-03-2022

Joyce , Wijchen

Beveelt ons aan

Beste Joyce,

Hartelijk dank voor deze 10 en het mooie compliment!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
8

Snelle reactie en afhandeling

Goed te woord gestaan en er werd direct actie ondernomen.

Moet daarna een email ontvangen en na mijn reactie daar op werd ook gelijk doorgepakt en was het diezelfde middag nog afgehandeld.

19-03-2022

Bianca , Deest

Beveelt ons aan

Beste Bianca,

Bedankt voor deze review, fijn om terug te zien dat u blij met met onze snelle actie en reactie!

Met vriendelijke groet.

Inge
UnitedConsumers
10

Supersnelle afhandeling

Binnen enkele uren was mijn verzoek tot een wijziging bevestigd en doorgevoerd

18-03-2022

Leo, Nijkerk

Beveelt ons aan

Beste Leo,

Hartelijk dank voor deze mooie review met een 10, hier doen we het voor!

Met vriendelijke groet.

Inge
UnitedConsumers
8

Goed

Leuk om een spaarcentje te hebben

16-03-2022

Tonnie , Maren-Kessel

Beveelt ons aan

Beste Tonnie,

Bedankt voor het plaatsen van uw review!

Alvast veel plezier toegewenst met het besteden van uw gespaarde korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
4

Teleurgesteld.

Dit jaar overgestapt naar unitedconsumers VGZ, eerst bijzonder vriendelijk en tegemoet komend zelfs persoonlijk terug gebeld door afdelingshoofd. Maar nu je eenmaal binnen bent zien en horen ze je als consument niet meer staan, een eenvoudige vraag over oorbeschermers bij patiënten met een ernstige hersenaandoening en vergoeding wordt alleen beantwoord door een niet bekend makend medewerker met dat ze daar niet overgaan en dat jij maar telefonisch contact moet opnemen met VGZ.

JA , fijn als je dat telefoon gesprek kan voeren maar niet als je en een hersenaandoening en geheugenproblemen hebt. Dit laten weten aan unitedconsumers VGZ maar onbekende medewerker liet kort weten "doe je het toch via de mail " .

Bedankt unitedconsumers VGZ voor het binnen halen met gouden beloften om je vervolgens zonder bekendmaking van reageren aan je lot overgelaten wordt.

Eind dit jaar maar overstappen naar een zorgverzekeraar die niet alleen profiteert van hun klanten maar er echt zijn.

16-03-2022

Joke , Veendam

Beste Joke,

Bedankt voor het plaatsen van uw review, problemen zijn er uiteraard om opgelost te worden.

Naar aanleiding van uw review hebben wij elkaar reeds via whatsapp gesproken over deze situatie.
Zoals aangegeven was het voor de medewerker niet geheel duidelijk dat u geen telefonisch contact met VGZ kan opnemen. Nu dit duidelijk was voor ons zijn wij dit voor u nagegaan en hebben dit daarna aan u terug gekoppeld.

Indien wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, vernemen wij dit uiteraard graag van u. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Goede zorg voor een redelijke prijs

Samen staan we sterk

04-03-2022

Hendrika, Groningen

Beveelt ons aan

Beste Hendrika,

Bedankt voor de 10!

Heel fijn dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
7

Heel prettig en goed.

Bovenstaande lijkt mij duidelijk
Fijn weekend voor u allen en bedankt voor de service.

vr.gr. A.Beekhuizen
Leeuwarden

04-03-2022

Aafje Beekhuizen, Leeuwarden

Beveelt ons aan

Beste Aafje,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te lezen dat u zo tevreden met ons bent.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Altijd correct en keurig behandeld

Als er iets geregeld moet worden dan gebeurd dat snel en correct.
Wij vertrouwen US Volledig.

03-03-2022

Annemie Aben, Geldrop

Beveelt ons aan

Beste Annemie,

Bedankt voor deze mooie review.

Erg fijn om te lezen dat u ons volledig vertrouwd en onze service als goed ervaart.
Hier doen we het voor!

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Heel goed.

Prima prijs-kwaliteitverhouding en goede service.

01-03-2022

Renate, Maastricht

Beveelt ons aan

Beste Renate,

Heel erg bedankt voor deze 10!
We zijn blij om terug te zien dat u zo tevreden bent met onze service :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
8

Vele jaren reeds bij United Consumers

Deze wijze van bemiddeling is de beste formule

01-03-2022

P-Jan Hugens, Ossendrecht

Beveelt ons aan

Beste P-Jan,

Bedankt voor uw review.

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij zullen er alles aan doen om dit zo te houden.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Correct en betrouwbaar

Wat afgesproken is , wordt altijd nagekomen, heb nog nooit geen klachten gehad. Ga zo door

Vr gr Henk

01-03-2022

Henk, Stadskanaal

Beveelt ons aan

Beste Henk,

Bedankt voor de 10!

Heel fijn om uw mooie woorden te lezen, wij doen onze best hiervoor.
Hopelijk mogen we u nog lang als tevreden klant bij ons zien.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

geweldig

Zeer goed geholpen, fijne communicatie.

01-03-2022

Truus, BERLICUM NB

Beveelt ons aan

Beste Truus,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Erg fijn om te lezen dat u onze service zo goed ervaart.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Snelle duidelijke reactie

Na mijn email met vragen, kreeg ik al heel snel een hele duidelijke reactie terug. Er stond een link in waar ik moest zijn en zelfs even mijn klantnummer zodat ik die niet nog extra op hoefde te zoeken. Super fijn en makkelijk!! :)

26-02-2022

Maude, Lisse

Beveelt ons aan

Beste Maude,

Bedankt voor de 10!

Erg fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent, dit vinden wij erg belangrijk.
Wij helpen u graag dus neem vooral contact met ons op indien u vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers