TopImage

Simpel besparenlaat je ontzorgen

Zorgverzekering vergelijken

De beste zorgverzekering sluit u af via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Een zorgverzekering van VGZ heeft uitgebreide pakketten, ruime vergoedingen en scoort hoog op klanttevredenheid. U bent uitstekend verzekerd en met de korting die u van ons ontvangt, heeft u de beste verzekering voor een zeer aantrekkelijke maandpremie. Zo houdt u maandelijks meer over voor de leuke dingen in het leven.

Voordelen van het UnitedConsumers ZorgCollectief

 • Scherpe premie met korting
 • Kies zelf hoe u verzekerd bent
 • Uitstekend verzekerd bij VGZ
 • Grootste keuze in zorg
 • Ruime vergoedingen

Kies een zorgverzekering die bij u past

Ook al is uw zorgverzekering nog zo goedkoop, als u betaalt voor zorg die u niet gebruikt of door vervelende voorwaarden moet betalen voor zorg waarvoor u dacht verzekerd te zijn, dan wordt uw goedkope zorgverzekering alsnog veel te duur. Let daarom bij het vergelijken van zorgverzekeringen niet alleen op de premie, maar ook op de voorwaarden, de vergoedingen en hoe de service van de zorgverzekering wordt beoordeeld door klanten die u voorgingen.

Vergelijk uw zorgverzekering

De zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief: een lage premie en de beste zorg en service. In onze handige Zorgvergelijker kunt u de UnitedConsumers zorgverzekering vergelijken met andere vergelijkbare verzekeringen.

In deze vergelijker hebben we voor u de hoogte van de premie, de voorwaarden en de extra service van verschillende verzekeraars op een rijtje gezet. Deze vergelijken we met de basisverzekering VGZ Goede Keuze en de VGZ Ruime Keuze. Dit is geen volledige vergelijking en niet alle zorgverzekeraars worden meegenomen in dit overzicht.
In deze vergelijker hebben we voor u de hoogte van de premie, de voorwaarden en de extra service van verschillende verzekeraars op een rijtje gezet.

Kies de zorgverzekering die u wilt vergelijken:
AnderZorg Interpolis
Avero Achmea Kiemer
Bewuzt Menzis
CZ National Academic
De Friesland OHRA
Delta Lloyd ONVZ
Ditzo Salland
DSW Univé
ZEKUR Zilveren Kruis
FBTO Zorg en Zekerheid
Hema  

Bespaar op uw zorgverzekering

Met een goedkope zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief bent u uitstekend verzekerd voor een lage maandpremie. Wilt u nog meer besparen op uw zorgverzekering? Zo wordt uw zorgverzekering nog goedkoper:

 • Kies een aanvullend pakket dat bij uw situatie past
  De VGZ zorgverzekering heeft verschillende aanvullende pakketten. Kies een pakket dat bij u past. Zo verzekert u precies wat u nodig heeft en betaalt u niet teveel. Onze adviseurs helpen u hier graag bij.

 • Verhoog vrijwillig eigen risico
  Door uw eigen risico te verhogen krijgt u korting op uw maandelijkse premie. Uw vrijwillig eigen risico is maximaal € 500,- en komt bovenop het verplichte eigen risico. Verhoog uw eigen risico alleen als u verwacht geen of weinig zorgkosten te maken.

 • Werk aan uw gezondheid
  Voldoende beweging, gezond eten, een goede nachtrust. Door gezond te leven hoeft u minder vaak naar de dokter en heeft u minder vaak zorg nodig. Daarmee bespaart u op uw eigen risico en eigen bijdrage.

Al uw voordelen

 • Meer dan € 125,00 korting p.p.
 • Kies zelf uw arts en ziekenhuis
 • Ook voor VGZ verzekerden
 • 500.000 tevreden klanten
 • 14 dagen bedenktijd